USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Годинник – надійний помічник та статусний аксесуар*

29 Листопада 2023 13:21
Наручний годинник для чоловіка є не лише засобом вимірювання часу, а й трендовим аксесуаром. Він відображає стиль та характер власника. На сучасному ринку користувач може придбати вироби від популярних світових брендів, а також бюджетні варіанти.

Для чого чоловіку потрібен годинник?

На відміну від смартфонів, які теж можуть показувати час, якісні чоловічі годинники виконують важливі функції:

підкреслюють статус: відображають престиж та успішність власника, служать елементом його іміджу;

доповнюють образ: великий вибір стильних годинників різних форм, розмірів і кольорів дозволяє вибрати оригінальний аксесуар для будь-якої людини;

виконують додаткові завдання: багато моделей мають різноманітні функції, корисні в різних ситуаціях (під час занять спортом, подорожей, медитації тощо).

Матеріал корпусу і тип скла годинників мають важливе значення. Вибір матеріалу залежить від зовнішнього вигляду, ударостійкості й вартості. Сьогодні кожен має змогу купити годинник зі скла:

плексігласового;

мінерального;

кришталевого;

сапфірового.

Кожен вид має свої переваги.

Правила вибору годинників

Форма та розмір корпусу впливають на зовнішній вигляд і статусність годинника:

круглий корпус є традиційним, відповідає будь-якому стилю;

квадратний корпус привертає увагу, має незвичайний вигляд. Такі годинники дозволяють використовувати в офісі навіть за суворого дрескоду;

шестикутний, овальний, трикутний чи годинник бочкоподібної форми належать до фешн-аксесуарів. Годинник з незвичайною формою корпусу підійде любителям ексклюзивних прикрас. Аксесуар підкреслить індивідуальність та сміливість власника.

Підбираючи розмір корпусу, важливо дотримуватися правила: вушка годинника не мають виходити за краї зап'ястя. Більший корпус доречно купувати людині, у якої великі руки. На повному зап'ясті мініатюрний аксесуар може мати неприродній і навіть жіночний вигляд.

Деякі чоловіки підбирають годинник до конкретного одягу. В цьому випадку рекомендовано обирати аналоговий циферблат. Він забезпечує стриманий та класичний вигляд, підходить за дрескодом. Цифровий циферблат характерний для сучасних повсякденних моделей. Комбінований використовують у спортивних годинниках. Вбудовані функції можуть ускладнювати зовнішній вигляд, але додавати функціональності та солідності виробу.

Скло циферблата впливає на зовнішній вигляд годинника. Однак важливо звертати увагу не на тип сировини, з якої воно зроблене (сапфірове чи мінеральне скло), а на колір, форму та товщину. Незвичайні відтінки та форми скла використовують у молодіжних аксесуарах, вони надають годиннику ексклюзивності.

Вибір кольору годинника визначається його призначенням і провідним кольором гардеробу. Нейтральні кольори (чорний, сірий, синій або металевий) – універсальні, легко поєднуються з будь-яким стилем. Сучасні модні бренди пропонують яскраві рішення і широкий вибір кольорів залежно від того, який образ людина хоче створити.

Годинники виготовляють із різними ремінцями:

шкіряні;

металеві;

текстильні;

гумові.

Кольорова гармонія годинника з взуттям або ременем додає образу завершеності. Ремінець має легко зніматися, щоб змінювати його залежно від ситуації.

Важливо знайти відповідність металевого браслета до інших металевих аксесуарів (персня чи пряжки ременя). Кольорові рішення ремінця обирають залежно від події та настрою. Їх стиль слід адаптувати до загального образу. Тож до вибору моделі важливо поставитися відповідально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Листопада 2023 19:16
КИТАЙ, Китай, Китай!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus