USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голлівудський актор показав, як варить борщ для українських переселенців

17 Квітня 2022 03:24
Відомий голлівудський актор Лів Шрайбер не лишився осторонь війни Росії проти України.

Актор вирушив до Польщі, де активно допомагає волонтерам готувати їжу для українських переселенців, інформує ТСН.

Днями Шрайбер, дід якого за материнською лінією був євреєм із України, у Перемишлі разом з кухарями з організації World Central Kitchen приготував для 1500 біженців справжній український борщ.

Шрайбер так старався, що навіть натер палець:«День перший у Перемишлі Польща неподалік від кордону з Україною. Я дуже пишаюся своїм пухирем. Усі кухарі кажуть, що це справжній почесний знак», – сказав Шрайбер і закликав людей долучатися та допомагати Україні.Лів Шрайбер – американський театральний і кіноактор. Лауреат премії «Тоні». Знімався у низці незалежних фільмів і декількох блокбастерах, включаючи трилогію Уеса Крейвена «Крик».

Раніше іменита артистка Шер засудила дії РФ щодо України і звинуватила кремлівського лідера у ймовірному майбутньому голоді 500 мільйонів людей.

Крім того, відомий актор Шон Пенн закликав міліардерів допомогти Україні, купивши літаки, які перевершують РФ. А актриса Наталі Портман опублікувала в Instagram пост на підтримку українців під час російської війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus