USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Опитування: 74% росіян підтримують війну в Україні, а 78% – схвалюють дії Путіна

9 Квітня 2022 03:47
Серед росіян 74 % підтримують проведення так званої «спеціальної військової операції» в Україні. Ще 78 % – схвалюють дії Володимира Путіна, а 89 % респондентів довіряють своїй армії.

Даними опитування поділився Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД) на своєму офіційному сайті, передає УНІАН.

Жителі РФ також вважають, що проти їхньої країни ведеться інформаційна війна. Такої думки дотримуються відразу 90 % респондентів.

Позитивні відгуки про підтримку війни в Україні від перехожих чули 62 % опитаних громадян Росії. Більше половини респондентів повідомили, що переглядали матеріали, які демонструють негативні дії солдатів РФ в Україні. Однак 41 % жителів вважають ці дані «швидше брехливими», а 39% і взагалі не бачили нічого подібного.

З опублікованої статистики стає зрозуміло, що дії Путіна, війну в Україні і армію РФ не підтримує дуже невеликий відсоток населення країни. Це 13 %, 17% і 8% відповідно.

Нагадаємо, підтримка жителів РФ дій Путіна в березні зросла на понад 10% порівняно з показниками підтримки в лютому та січні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus