USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Голосом кохання: у Луцьку виступив народний улюбленець Ілля Найда

6 Листопада 2023 09:30
У Луцьку в межах осіннього туру Україною виступив співак Ілля Найда. Подія відбулася вчора, 5 листопада, в РЦ «Промінь».

Послухати вже відомі хіти «Може, я вже не той», «Тебе одну», «Жаль, не знала вона», «Ти одна така», «Симпатюлька» та інші прийшли глядачі різного віку, адже виконавець став народним улюбленцем багатьох українців.

«Танцюйте, співайте – робіть так, як відчуваєте», – з таким посилом перед початком концерту звернувся артист до лучан.

Пісні виконавця неодноразово лунають на весіллях, днях народження та інших святах. Втриматися від танцю не вдалося нікому, співак ділився з гостями своєю енергією і позитивом. Особливо красивим стало виконання композиції «Вредна», під яку всі глядачі ввімкнули ліхтарики.
Під час виступу на сцену передали прапор України. І вже традиційно, артист, музиканти та глядачі подякували тим, завдяки кому можуть бути тут.
«Коли вже бачу прапор, то мушу вас перебити, бо ви всі так гарно співаєте, танцюєте. Ми тут зараз завдяки кому? Ми всі знаємо, правда? Завдяки нашим хлопцям, дівчатам – нашим Збройним силам. Давайте зараз подякуємо їм», – сказав виконавець.
На завершення Ілля Найда заспівав дві пісні на біс – «Вредна» та «Фаза-ноль», під яку запросив гостей танцювати польку. Атмосфера танцю та бадьорості панувала до самого кінця дійства.

Христина КРОТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ще не зовсім свідоми Показати IP 6 Листопада 2023 09:33
Красунчик.
Анонім Показати IP 6 Листопада 2023 11:55
мамо,хто це?
Віктор Показати IP 6 Листопада 2023 13:01
А то це за ,,,?
Корiнний лучанин Показати IP 6 Листопада 2023 15:25
А якого народу "улюбленець"?
Аут Показати IP 7 Листопада 2023 15:06
Гарно співає,полішуки не заздріть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus