USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Голова Луцької ТВК обурена брехнею Шиби про членів виборчкому. Відео

14 Листопада 2020 21:05
Голова Луцької міської територіальної виборчої комісії Марія Парфенюк обурена висловлюванням кандидата на посаду міського голови Богдана Шиби та спростовує його закиди про те, що члени дільничних комісій нібито розносили листівки з антиагітацією.

Як повідомляється в сюжеті ТРК «Аверс», надвечір 13 листопада, перед днем тиші, Шиба заявив, що члени виборчої комісії, буцімто, розносять запрошення на вибори разом з антиагітацією проти нього.

Це неабияк обурило голову ТВК Марію Парфенюк та членів виборчих комісій. Жінка спростовує заяву Шиби:

«Дільничні виборчі комісії отримали запрошення 9 листопада і до 11 порозносили. Нам невідомо, коли з’явились ці листівки. Якщо в наш бік звучать такі звинувачення, то треба було Шибі написати скаргу, а не голослівно обвинувачувати членів комісії, які працюють за копійки в такий період. Коли сам кандидат на посаду міського голови не подав ні в 1, ні в 2 турі своїх представників в дільничні виборчі комісії», – зазначає Марія Парфенюк.

Такі заяви кандидата Шиби обурюють всіх членів виборчої комісії. Юрій Діконтус переконаний, що таким чином Шиба вже готується до поразки, шукаючи винних у своєму програші:

«Захист на випадок програшу. Тому що важко звинуватити себе в недостатній підготовці. Простіше перекласти відповідальність за негативний результат на когось іншого».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Виборець Показати IP 14 Листопада 2020 21:22
Я - на вибори не піду !
Тамара Раєвич Показати IP 15 Листопада 2020 01:11
Хочу запитати Марію Іванівну Парфенюк : Хто із суб'єктів виборчого процесу, окрім політичних партій "Європейська солідарність", Народний рух України", "Батьківщина", "За майбутнє", "Слуга народу" подавав кандидатури до складу ДВК? Чи був чіткий перелік суб'єктів виборчого процесу та відбір шляхом жеребкування? Чому в більшості членів в списках ДВК у графі "Суб'єкт подання" зазначено - "ТВК"?
Василь Показати IP 15 Листопада 2020 08:22
А я на вибори піду!!Це громадянський обов"язок!!Ще краще,щоб був солідний штраф за "не піду"!Десь так в половину мінімалки.
Лучанин Показати IP 15 Листопада 2020 09:21
А я піду, щоб не допустити до влади Шибу-брехло!
Луцьк до Лучанин Показати IP 15 Листопада 2020 09:43
Уважуха. Теж так зроблю. шибу - геть, і краще б валив він звідси куди далі. Перевертень.
Тітка Показати IP 15 Листопада 2020 10:20
Пізд*ц Шибі! Просрав своєю брехнею все те,що люди зробили для нього,тобто агітуючи.Але може це і на краще.
Луцьк Показати IP 15 Листопада 2020 11:36
І я піду, щоб проголосувати проти старого шибанутого брехуна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus