USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова ОДА розповів, куди розкидали 51 ОМБ, та вкорте заговорив про ротацію

2 Вересня 2014 12:45
У зв’язку з подіями під Іловайськом 51-шу ОМБ розкидали, «куди тільки можна».

Про це повідомив під час оперативної наради сьогодні, 2 вересня, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

«Через страшні події в Іловайську частина бійців бригади перебуває у полоні, частина взагалі не виходить на зв'язок. Окремі військові знаходяться у селі Дачному, де відбувається збір військовослужбовців, яким вдалось вирватись із оточення», - каже очільник області.

Також, він зазначив, що разом із головою облради Валентином Вітром буде постійно турбувати громадськість з питання ротації військових із 51 ОМБ. Як сказав очільник області, питання ротації вищезгаданої бригади для Волині найголовніше і найважливіше. Він наголосив, що за цим стоять долі сотень наших бійців, і наказав «по-максимуму» надавати інформацію про усіх біців представникам батьківських комітетів.

Тим часом, під час позачергової сесії, що відбулась 29 серпня, матір одного з військових Марія Вірна запевняла, що свого часу губернатор сказав їй, мовляв, його «не цікавить доля 51 ОМБ та виштовхав із кабінету». Жінка підійшла до Володимира Гунчика, який займає місце в президії облради, та голосно вимагала його відставки. Присутні родичі військових підтримали її скандуванням «ганьба» на адресу голови ОДА.

Тоді ж очільник області виправдовувався, буцімто ніколи такого не говорив і 95% часу щодня присвячує проблемам 51-ї ОМБ, кожного з бійців якої назвав своїм братом. А тим часом, під час незапланованої зустрічі активістів області із головою Волинської обласної державної адміністрації Володимиром Гунчиком, яка відбулася після відеоселекторної наради в Інституті післядипломної освіти, об голову керівника найвищого органу виконавчої влади регіону розбили яйце. Після цього заступник голови Асоціації фермерів і землевласників Волині Руслан Хомич заявив, що що активісти готові написати заяву у правоохоронні органи про те, що Володимир Гунчик повівся неморально, відмовляючи прийняти матерів та виштовхуючи їх із кабінету та говорячи, що йому «не цікава доля 51-ї бригади». У той же час він визнав, що кидатися яйцями в посадовця – несерйозно, але, з його слів, «добре, що в нього не кинули чимось важчим, що розривається».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
інша мама Показати IP 2 Вересня 2014 13:05
Якщо такий високопосадовець 95 % свого робочого часу займається проблемами бійців 51 ОМБ то який результат його роботи, повідомте, що він зробив для них крім співчуття родинам загаблих, де та ротація! Що він погодив у Києві, які результати зустрічі з міністром оборони, про що домовлявся!
Анонім Показати IP 2 Вересня 2014 13:23
Помер Борис Клімчук... Світла йому пам'ять!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2014 14:46
Ходять чутки про розформування 51 бригади ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus