USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Шацькій РДА визнали, що помилилися стосовно несплати податків ПП «Флора»

25 Квітня 2016 11:51
Голова Шацької РДА Ігор Корольчук зазначив, що озвучена ним інформація щодо несплати приватним підприємсвтом «Флора» податку з доходів фізичних осіб на суму 1,5 мільйона гривень була передчасною і, відповідно, помилковою.

Про це голова Шацької райдержадміністрації написав у Фейсбуці.

Зокрема, у дописі йдеться про те, що ця інформація була надана Шацьким відділенням Ковельської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, проте згодом підтвердилась її недостовірність.

«Поширена мною, як головою Шацької РДА інформація під час виступу на вищевказаній оперативній нараді інформація стосовно несплати ПП «Флора» на протязі 2015 року податку з доходів фізичних осіб на суму 1,5 млн. грн. була вказана з посиланням на інформацію надану Шацьким відділенням Ковельської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області. Однак, як виявилось згодом, цей контролюючий орган не здійснив жодних заходів податкового контролю щодо виявлення відповідних фактів порушення ПП «Флора» податкового законодавства. А тому поширена інформація щодо несплати ПП «Флора» податку з доходів фізичних осіб на суму 1,5 млн. грн. була зазначена мною, як посадовою особою Шацької райдержадміністрації, передчасно і відповідно помилково».

Нагадаємо, у конфлікті між головою Шацької райдержадміністрації та ПП Флора фігурує і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. В середині березня голова РДА Ігор Корольчук повідомив про корупційні схеми з виділенням земельних ділянок у Шацькому районі та заявив, що ці схеми покриває голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Одним із проблемних підприємств, що здійснюють господарську діяльність в Шацькому районі Корольчук назвав приватне підприємство «Флора» під керівництвом Владислава Полякова. Про це йшлося у доповідній записці голови Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука, адресованій Президенту України Петру Порошенку:

«Неодноразово по цьому підприємству я мав розмову з головою Волинської ОДА стосовно посилення контролю щодо сплати податків в бюджет району даним підприємством. На що знову отримав в категоричній формі заборону втручатися в діяльність ПП «Флора».

Натомість на підприємстві звинувачення відкинули. І невдовзі керівник приватного підприємства «Флора» Владислав Поляков звернувся до президента України Петра Порошенка з проханням звільнити голову Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Квітня 2016 14:44
ой яка прикрість
ГУТА КАМІНСЬКА Показати IP 25 Квітня 2016 15:29
ХАЙ КРАЩЕ ГОЛОВА ШАЦЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇЇ КОРОЛЬЧУК ДАСТЬ ЗАВДАННЯ ПЕРЕВІРИТИ ПП"ШАЦЬКЕ РАЙОННЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО" - СКЛЕЗЬ П.С. ЩОДО НЕСПЛАТИ ВСІХ ВИДІВ ПОДАТКІВ У РАЙОНІ.Є ІНФОРМАЦІЯ ЩО СКЛЕЗЬ МАЮЧИ ПРИБУТКИ РОКАМИ НЕ ПЛАТИТЬ ПОДАТКИ -ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО ПОДАТКАХ БІЛЯ 2-Х МЛН.ГРН. ВСІ КРАЩІ ТОРГОВІ ЗАКЛАДИ СПОЖИВЧОГО ТОВАРИСТВА ЗА МІЗЕРНУ ПЛАТУ СКЛЕЗЬ П.С. ПЕРЕДАВ СВОЇЙ ДРУЖИНІ ПІДПРИЄМЦЮ СКЛЕЗЬ С.Ф. -І ЗНОВУ НЕСПЛАТА ПОДАТКІВ,ЗАТО НАПОВНЮЄТЬСЯ ФІНІНСОВА КИШЕНЯ СІМ'Ї СКЛЕЗІВ.ГАНЬБА!!!!!!!
ШАЦЬК Показати IP 25 Квітня 2016 18:08
Текст повідомлення КАМІНЬ-КАШИРСЬКОГО ЗЛОДІЯ СКЛЕЗЯ П.С. ТРЕБА ГНАТИ З ШАЦЬКА ,ЯКИЙ НЕ ПЛАТИТЬ ПОДАТКИ ,ТІЛЬКИ НАБИВАЄ КАРМАНИ НЕЗАКОННО ЗАРОБЛЕНИМИ ГРОШИМА. ВИГНАЛИ З КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ ЗА ХАБАРНИЦТВО,ЗЛОДІЙСТВО ТО ПРАВДАМИ-НЕПРАВДАМИ ПРИБИВСЯ ДО ШАЦЬКА -ВСІ В ШАЦЬКУ ЗНАЮТЬ ХТО ТАКИЙ СКЛЕЗЬ,ЛЮДЕЙ ТРИМАЄ В СТРАСІ,НІЗАЩО ВИГАНЯЄ З РОБОТИ,ВСІ В НЬОГО ДУРНІ ТІЛЬКИ СКЛЕЗЬ РОЗУМНИЙ.ГНАТИ З ШАЦЬКА ДЕ ЙОГО ПРОСТР НЕНАВИДЯТЬ !!!!!
Вул.17 Вересня 4 Показати IP 25 Квітня 2016 22:53
То істинна правда про мафію камінь-каширських Склезів-їх ніхто в Шацьку давно не любить і не поважає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus