USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голова Єврокомісії Юнкер звинуватив лідерів ЄС в лицемірстві

31 Грудня 2018 12:50
Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер в інтерв'ю німецькій газеті Welt am Sonntag звинуватив лідерів країн ЄС в лицемірстві, пише theБабель.

«Всі глави держав і урядів країн ЄС вже протягом понад двох років вимагають поліпшення охорони зовнішніх кордонів. І раптом зараз багато хто засумнівався. То, на їхню думку, це втручання в національний суверенітет, то все розвивається дуже швидко, і цифри занадто високі. Це кричуще лицемірство», — заявив Юнкер.

У вересні Єврокомісія запропонувала збільшити кількість агентів Frontex з 1500 до 10000 до 2020 року. Цю пропозицію висунули після заклику лідерів ЄС збільшити захист кордонів через незаконну міграцію.

Однак багато країн ЄС розкритикували цю пропозицію, заявивши, що краще було б збільшити чисельність прикордонного агентства до 2027 року.

За словами Юнкера, найбільш гучнішими критиками є країни, які найменше вкладають.

Глава Єврокомісії підкреслив, що Європа «так не може працювати», необхідно діяти швидко для того, аби взяти під контроль зовнішні кордони ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петя Показати IP 31 Грудня 2018 13:20
Обвинять Европу в лицемерии, это всё равно, что обвинять ежа в колючести...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus