USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова Федерації профспілок краю назвав голову Волиньради головним рейдером. Грицюк вимагає спростувань

25 Грудня 2008 16:57
У Всеукраїнській профспілковій газеті «Профспілкові вісті» у номері 49 (459) від 28 листопада 2008 року було опубліковано виступ голови Федерації профспілок Волинської області Івана Карпомиза під час зустрічі у Кабінеті Міністрів України, в якому зазначається про «рейдерство», яке вчиняє голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк щодо санаторію матері і дитини «Пролісок». Пан Грицюк звернувся до видання з проханням спростувати відомості, опубліковані там, та висвітлити реальний стан справ, – повідомляють 25 грудня «Волинські Новини».
Згідно з публікацією в ЗМІ, пан Карпомиз сказав тоді, що «є ще ряд проблем, з якими ми спільно з роботодавцями звертатимемося до Прем’єр-міністра. Але я хотів би на зустрічі також порушити питання рейдерства. Головний рейдер на Волині – це голова обласної ради Анатолій Грицюк, він же – голова партії «Батьківщина». Пан Грицюк сьогодні фактично забрав у профспілок санаторій «Пролісок», який йому не належить. Рішення сесії і його власні розпорядження визнано недійсними. Ми виграли всі суди, а голова облради на це не реагує. Навіть погрожує депутатам. Стверджує, якщо Юлія Тимошенко стане Президентом, то він усіх посадить… Я думаю, що Прем’єр-мінстр, почувши, як Грицюк поводить себе на сесії, в області, закличе цього регіонального голову до порядку».
У відкритому листі, оприлюдненому на офіційному сайті Волиньради, окрім прохання спростувати недостовірні відомості, йдеться про те, «судовий розгляд справи триває по даний час» і описано перипетії, які його супроводжують. Пан Грицюк висловив сподіваня «на об’єктивний розгляд справ судовими органами з метою захисту законних прав та інтересів територіальної громади області».
Окрім того, керівник Волиньради надав виданню ухвалу Господарського суду Волинської області від 20 листопада 2008 року, де зазначено причини, з яких розгляд справи відкладено на 19 січня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Грудня 2008 17:08
Хай Карпомиз краще розкаже як він за копійки (для профспілок, звичайно, не для себе)віддав приватній структурі верхній поверх будинку профспілок, що на проспекті Волі. При чому підписи зі згодою членів Ради профспілок збирав заднім числом за допомогою викручування рук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus