USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова Ковельського міськрайонного суду пішов у відставку

12 Червня 2009 12:47
Верховна Рада України 318-ма голосами «за» прийняла постанову про звільнення суддів. Про це 12 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
До переліку звільнених суддів потрапив і голова Ковельського міськрайонного суду Олександр Лапін. Як розповів у телефонному коментарі «Волинським Новинам» пан Лапін, він особисто подав заяву про відставку, яку Верховна Рада на своєму засіданні задовольнила.
 
За словами Олександра Лапіна, при цьому дотримано всієї необхідної процедури - адже заява зокрема пройшла через Вищу раду юстиції та профільний комітет парламенту. Олександр Лапін наголосив, що пішов у відставку за власним бажанням.
 
Довідково:
 
Олександр Лапін упродовж багатьох років очолював Ковельський міськрайонний суд Волинської області. 20 січня 2006 року Президент України Віктор Ющенко присвоїв пану Лапіну почесне звання «Заслужений юрист України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus