USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова Волиньради розповів чернівецьким гостям про напружені сесії

28 Жовтня 2008 12:39

Сьогодні, 28 жовтня, у Волинській ОДА відбулася зустріч делегації представників Чернівецької області із головою обласної ради Анатолієм Грицюком у рамках проекту «Публічна політика для розвитку громад». Під час зустрічі пан Грицюк розповідав гостям про «напружені сесії облради», – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Насамперед Анатолій Грицюк привітав шановних гостей із приїздом та зауважив, що сам колись відбував службу в танковому полку на Буковині, тому край йому не чужий. Потім голова облради провів коротенький екскурс соціально-економічним розвитком Волині, її багатствами.
 
Опісля пан Грицюк торкнувся політики. Насамперед, він розповів про партійний склад очолюваної ним ради. Потім зауважив, що не зважаючи на те, що більшість в обласній раді становлять бютівці, «у нас напружено проходять сесії». «Кожній фракції ми  пропонуємо співпрацювати. На жаль, не завжди вдається побудувати в ідеалі роботу», – додав  він.
 
Як розповів пан Грицюк, «сесії будуються, виходячи із основного документа, з яким ми працюємо, – Програми економічно-соціального розвитку».
 
Довідково:
 
Візит Чернівецької делегації у складі сільських голів, представників обласних та районних рад, політичних партій та громадських організації триватиме 28 – 29 жовтня. Відбувається у рамках проекту «Публічна політика для розвитку громад», що реалізується Чернівецькою міською спілкою «Буковинська партнерська агенція» за підтримки Вестмінстерського Фонду за Демократію. Регіональним партнером проекту є Асоціація захисту прав молоді Волині. Проект має на меті посилити урядування та розвитку громад Дніпропетровської, Волинської та Чернівецької областей.  
 
На Волині чернівчани відвідають Боратинську сільраду Луцького району, Сільськогосподарське підприємство села Угринів Горохівського району, ЗОШ № 3 у місті Ківерці, Лопатенський музей слави та музей лісу, санаторій матері та дитини «Пролісок», а також Асоціацію захисту прав молоді Волині, Луцьку міську мерію, селище Рокині та Замок Любарта.
 
Зі слів голови Асоціації захисту прав молоді Волині Юлії Бєловицької, влітку волинська делегація побувала у Чернівцях. Як розповіла пані Беловицька, «у Чернівецькій області дуже потужне місцеве самоврядування, наприклад, навіть у селах є спортзали». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 13:50
Лише про два цих Волинських вуза і чути весь час. Іноді прокидається Палітєх. Всі інші позакривати нафіг тре...
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 13:51
Шо ? Він нічого не згадав про пана Гуся ?
Вінстон Показати IP 28 Жовтня 2008 16:08
А Юля Бєловицька ваще молодець! Нехай пан Грицюк, замість того, щоб казати кому з ким цілуватися і в кого які губи, краще медаль та грамоту Юлі Бєловицькій дадуть та, звичайно премію у 100 неоподаткованих мінімумів
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 17:02
А Грицюк про напружені сесії Ківерцівської районної ради, як ще був її головою не розповідав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus