USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волиньради відкрив справжні причини відвідин Томенком Світязя

9 Вересня 2008 10:14

Голова Волинської облради Анатолій Грицюк розповів під час прес-конференції 8 вересня про проблеми, пов’язані з територією навколо озера Світязь. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
На думку Анатолія Грицюка, поблизу озера Світязь повинна розбудовуватися відповідна інфраструктура, але не так, як це робиться зараз. Голова Волиньради розповів, що сподівається на те, що Волинська обласна рада за допомогою депутатських звернень до компетентних органів зупинить безконтрольне і хаотичне будівництво у Шацькому районі.
 
Зі слів пана Грицюк, просуваються справи і щодо повернення приміщення рятувальної станції у селі Світязь в обласну комунальну власність. За словами керівника представницького органу Волині, вже виграно справи у судах двох інстанцій у Луцьку і Львові, але наразі юристами Волинської облради готується відповідне подання до Верховного Суду.
 
За словами Анатолія Грицюка, депутат Волинської облради Василь Столяр не мав права без відповідного погодження добудовувати ще один поверх до приміщення, яке перебуває в обласній комунальній власності. Пан Грицюк порівняв це з ситуацією, коли квартиранти здійснюють ремонт без дозволу власника квартири.
 
За твердженням керівника Волинської обласної ради, на Світязь спеціально привозять Томенка та інших високоповажних осіб для того, щоб вони побачили проблеми, які там існують і щоб це спонукало їх допомагали у вирішенні цих питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus