USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк готовий їздити на тачці?

15 Травня 2009 12:16
Питання придбання автомобіля «Крайслер» для голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка знову «виринуло» під час обговорення питання «Про звіт голови обласної ради Грицюка А.П.», – повідомляє 15 травня репортер «Волинських Новин».
 
Голова фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко зазначив, що при придбанні автівки «Крайслер» пан Грицюк проінформував, що порадився з депутатськими фракціями. «З фракцією «Наша Україна» не радилися», – сказав пан Слабенко. Він попросив Анатолія Грицюка назвати конкретно фракції-«радники».
 
«Я ніколи не був прихотливий до марки машини», – зазначив пан Грицюк. Він сказав, що придбання «Крайслера» йому запропонував голова ОДА Микола Романюк. Анатолій Грицюк наголосив, що для потреб кожного заступника губернатора придбано по автівці. Крім того, голова Волиньради розповів, що не наголошує на вартості машини пана Романюка, яка коштує дорожче за «Крайслер». «Шиба вже дві (автівки – «ВН») побив, а третю йому подарували...» – сказав Анатолій Грицюк. Він готовий пану Слабенку надавати машину «Крайслер», оскільки вона – не його власна, а автогаража облради.
 
«Якщо ви хочете, щоб я їздив на тачці, купіть мені і буду», – підсумував голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 13:03
пихатому паничу варто їздити на волах, а не на шикарних тачках
Анонім Показати IP 17 Травня 2009 21:00
голова колгоспу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus