USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волинської облради хвалитиме депутатські комісії на сесії?

28 Квітня 2009 18:45
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк відзвітувався за свою діяльність з березня 2008-го по березень 2009-го перед постійною комісією Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. Про це 28 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Грицюка, діяльність обласної ради велася відповідно до пріоритетів. Серед них – вирішення бюджетних питань, розвиток соціальної інфраструктури, управління майном комунальної власності, покращення інвестиційної привабливості Волині, виконання різноманітних цільових програм, раціональне використання природних ресурсів.
 
Анатолій Грицюк розповів, що депутати старалися спрямовувати кошти на потреби медицини, освіти, соціального захисту. Зокрема пан Грицюк позитивом вважає відновлення роботи дошкільних навчальних закладів, створення додаткових груп у дитсадках, відкриття нових шкіл тощо. Анатолій Грицюк зазначив, що рівень забезпеченості області шкільними автобусами – 80 відсотків, що є непоганим показником. Зупинився очільник Волиньради і на роботі у галузях культури, будівництва, енергозбереження.
 
Голова облради наголосив, що Волинь стала однією з перших областей, де прийнято антикризову програму і створено відповідний комітет. «Попри політичні судження, бачення ми хотіли знайти точки дотику... З року в рік покращуюються відносини між фракціями»,– охарактеризував Анатолій Грицюк роботу депутатського корпусу. Керівник представницького органу краю позитивно відзначив низку депутатських комісій.
 
Пан Грицюк вважає, що між виконавчим апаратом ради і її депутатами – непогані відносини. Крім того, нормально налаштована співпраця із засобами масової інформації, проте голова Волиньради бідкається, що деколи мас-медіа «коментують те чи інше рішення не так, як потрібно». «Я не ідеалізую себе як голова обласної ради... Я не сприймаю критиканства, яке однобоке і не завжди об’єктивне», – сказав на завершення Анатолій Грицюк.
 
Голова постійної комісії Олег Кіндер поцікавився, чому голова облради охарактеризував багато депутатських комісій, тільки не їхню. Анатолій Грицюк пожартував, що це могло би зараз сприйнятися за підлабузництво. Натомість про діяльність комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів пан Грицюк пообіцяв розповісти під час сесії.
 
Загалом у присутніх депутатів зауваг до звіту голови Волинської обласної ради не виникло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕ_гетеросексуал Показати IP 29 Квітня 2009 08:53
Ах какой мущіна, какой мущіна... Мнє б такова....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus