USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волинської облради назвав центральні органи влади бездіяльними

2 Червня 2008 12:57
Як повідомляє репортер 2 червня «Волинських новин», голова Волиньради Анатолій Грицюк вважає, що центральна влада не приділяє уваги проблемам транскордонного співробітництва Волині з Польщею, зокрема будівництву пункту пропуску «Адамчуки-Збереже». За його словами, центральні органи влади практично бездіяльні у цьому питанні і львівські напрямки розглядають краще від волинських. Про це пан Грицюк розповів 2 червня під час прес-конференції.
Як розповів Анатолій Грицюк, він особисто під час зустрічі спікера Арсенія Яценюка з очільниками обласних рад в Одесі привертав увагу Голови ВРУ до проблеми транскордонного співробітництва між Україною і Польщею. За словами голови Волиньради, він на зустрічі «мав реальну можливість виступити і привернути увагу Голови Верховної Ради щодо проблематики перспективи будівництва пропуску «Адамчуки-Збереже».
«Тому я прикував увагу Арсенія Яценюка до проблеми, того, що насьогодні на рівні центральних органів влади слабо вирішується питання сприяння будівництва пропуску «Адамчуки-Збереже». Якщо обласна влада в цьому плані працюють, зарезервована земля, чітко визначена модель і уже є макет цього пропуску, ведуться переговори з Люблінським воєводством, для того, щоб вони на рівні ЄС створювали нам сприяння, то Централіні органи влади практично в цьому плані без дії. Я просив голову ВР посприяти, було дано протокольне доручення, ми терміново підготували лист , який уже сьогодні направляємо спецпоштою на відповідні служби, які опікаються цією темою. Тобто на міністерство економіки, фінансів з метою домогтись сприяння», - розповів Анатолій Грицюк.
Голова Волиньради додав, що сьогодні на рівні держави краще розглядають львівські напрямки, а гірша ситуація - на волинському відрізкові кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus