USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-прокурор погрожував голові луцького суду за лояльність до майданівців

19 Лютого 2015 15:01
Голові Луцького міськрайонного суду Михайлу Квятковському погрожував екс-прокурор Волині Андрій Парака. Мовляв, перший відмовився переслідувати осіб, які бойкотували луцькі бізнес-установи, які належать Партії регіонів, 5 лютого.

Про це стало відомо під час громадської акції «Непокаране зло – зростає», ініційованої революційними середовищами Луцька сьогодні, 19 лютого.

Нагадаємо, відра «крові» виливали під дверима підприємств, власники яких фінансують Партію регіонів, учасники екскурсії, що відбулася у Луцьку. До акції «Бізнес на крові», що відбулася 5 лютого 2014 року, долучилися десятки лучан, як молодь, так і представники поважного віку.

Стартувала екскурсія на Театральному майдані, де за допомогою гучномовця одна з організаторів акції Майя Москвич закликала усіх охочих приєднуватися до безплатної та інформативної екскурсії підприємствами, які фінансують «кривавий режим». Акція відбулася у рамках кампанії бойкоту бізнесу регіоналів.
Як зауважив голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський, свого часу йому погрожував звільненням на той час прокурор Волині Андрій Парака. Причиною тому, зі слів Квятковського, стала його відмова переслідувати лучан, які організовували «криваву» екскурсію.

«В нас було багато клопотань про обшук. Якщо пам’ятаєте, були відкриті кримінальні провадження проти осіб, які пофарбували установи і підприємства, які належать Партії регіонів. Було більше 10 клопотань, але по всіх них була відмова з проведення обшуків. З приводу чого мені колишній прокурор області говорив, що «я тут працювати не буду».
Михайло Квятковський стверджує, що в той же день він проінформував про інцидент відповідні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ну ну Показати IP 19 Лютого 2015 15:28
по ходу не будеш...)))
парака Показати IP 19 Лютого 2015 17:19
ой, а де ж це я подівся, такий славний?
пасажир Показати IP 19 Лютого 2015 18:02
Мішка, Мішка, де твоя сберкнижка?:)
Вах Показати IP 19 Лютого 2015 22:53
С**ун, зараз можна говорити , що йому погрожували. А навіщо свої мозги? Дитячий садочок... Таких треба гнати, а то всі винуваті, а він пухнастенький і чесний.... Брехун
Філіп Показати IP 20 Лютого 2015 14:48
Від того що на когось перекинеш свої гріхи, в пеклі кондиціонер не заробиш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus