USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кривава» екскурсія підприємствами регіоналів – у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

5 Лютого 2014 15:47
Відра «крові» виливали під дверима підприємств, власники яких фінансують Партію регіонів, учасники екскурсії, що відбулася у Луцьку.

До акції «Бізнес на крові», що відбулася 5 лютого, долучилися десятки лучан, як молодь, так і представники поважного віку.

Стартувала екскурсія на Театральному майдані, де за допомогою гучномовця одна з організаторів акції Майя Москвич закликала усіх охочих приєднуватися до безплатної та інформативної екскурсії підприємствами, які фінансують «кривавий режим». Акція відбулася у рамках кампанії бойкоту бізнесу регіоналів.

Перед початком заходу активісти роздавали усім учасникам наклейки з написами «Обережно! Власник-регіонал», «Купуючи тут, Ви підтримуєте Партію регіонів», портретами Бориса Клімчука та Олександра Башкаленка. Правоохоронці одразу ж зробили зауваження Майї Москвич, повідомляючи, що оголошення, інформаційно-агітаційні плакати, рекламу та листівки у невизначених для цього місцях розміщувати заборонено. Цитуючи документ, вони наголосили на тому, що заборонено наклеювати такі матеріали на фасадах, дверях та вітринах, оскільки це порушення правил благоустрою. Майя Москвич зазначила, що, оскільки в країні демократія, вона не заборонятиме учасникам акції робити своє волевиявлення та інформувати людей про те, що те чи інше підприємство є власністю регіоналів.

«РОДИННА КОВБАСКА»
Першим туристичним об’єктом на шляху незвичної екскурсії став магазин «Родинна ковбаска», що по вулиці Лесі Українки. Як повідомила Майя Москвич, акції біля цього підприємства нині відбуваються на усій території України. Власником «Родинної ковбаски», з її слів, є член Партії регіонів, львів’янин Олег Баран, отже гроші тих, хто купуватиме у цих магазинах, обов’язково потраплять у касу Партії регіонів, а звідти вони підуть на тітушок, премії «Беркуту» і, відповідно, на побиття українців. Скандуючи «бізнес на крові» активісти вилили символічне відро «крові» на сходинки магазину. Дехто з учасників екскурсії вирішив наклеїти декілька наклейок на двері магазину. Одразу ж виник конфлікт з працівниками міліції, які намагалися затримати хлопця, стверджуючи, що він вчинив правопорушення. Учасникам екскурсії все ж вдалося захистити його від правоохоронців. Після цього Майя Москвич поінформувала міліціонерів, що документи, які вони цитували, стосуються об’єктів комунальної власності, а не приватної та попрохала їх не заважати проводити екскурсію.

«БРОКБІЗНЕСБАНК»
Наступним пунктом екскурсії став «Брокбізнесбанк» на Градному Узвозі, власником якого є Сергій Курченко, який є одним із бізнесменів, які фінансують Віктора Януковича. Активісти закликали поширити цю інформацію та забирати депозити із цього банку, тому що цей бізнес «кривавий». Тут виник черговий інцидент між учасником екскурсії та правоохоронцями, які вирішили затримати його за те, що той наклеїв наклейку на двері банку. З їхніх слів, юнак вчинив адміністративне правопорушення. Після штовханини з іншими учасниками екскурсії, інцидент вичерпався. Надалі Майя Москвич закликала учасників екскурсії триматися разом, тому що правоохоронці, мовляв, порушують громадський порядок та вихоплюють людей.

ПІЦЕРІЯ «SOLO»
Наступним пунктом на шляху «кривавої» екскурсії стала піцерія «Solo» по проспекту Волі, 10. Як розповіла «екскурсовод» Майя Москвич, це приміщення належить головному регіоналу Волині Олександру Башкаленку, який здає його в оренду. Вона наголосила, що власники піцерії непричетні до Партії регіонів, отже «на крові» не бізнес, а лише приміщення. Учасники акції вилили відро крові поблизу входу у заклад.

«ІМЕКС-БАНК»
Далі екскурсанти відвідали «Імекс-банк», що по проспекту Волі. Його власником є народний депутат-регіонал Леонід Клімов. Відповідно, кошти,які люди залишають тут на депозитах, потрапляють в касу Партії регіонів, таким чином банк є спонсором тітушок. На фоні банку зробили традиційне «сімейне фото» учасників екскурсії.

«ПРАВЕКС-БАНК»
«Правекс-банк» був наступним пунктом екскурсії. Майя Москвич повідомила, що його власником є Дмитро Фірташ, який безпосередньо фінансує «сім’ю». Вона закликала присутніх запам’ятати та передати усім близьким, друзям та знайомим, що це бізнес на крові.

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТАС»
Офіс страхової компанії «ТАС» по проспекту Волі також відвідали екскурсанти. Їм повідомили, що власником групи компаній «ТАС» є Сергій Тігіпко, який є членом Партії регіонів. Майя Москвич закликала усіх не страхувати життя у цій компанії та не фінансувати бізнес на крові.

БАНК «ПУМБ»
Власником наступного туристичного об’єкту – банку «ПУМБ» по проспекту Волі є Рінат Ахметов, який безпосередньо підтримує Віктора Януковича. Цього разу активістам, які вирішили обклеїти двері банку, правоохоронці не заважали. Вилили також традиційне відро символічної «крові».

«НАДРА-БАНК»
Одним з останніх об’єктів на шляху екскурсії став «Надра-Банк» на Київському майдані. Зі слів Майї Москвич, його власником є Дмитро Фірташ, отже це – бізнес на крові.

«ФОРУМ-БАНК»
Завітали також до «Форум-банку». Це бізнес не просто на крові, а дуже кривавий, - повідомила Майя Москвич. Власником банку є нардеп від Партії регіонів Вадим Новинський, росіянин за національністю та близький друг Володимира Путіна. З її слів, власник підприємства напряму пов'язаний із фінансуванням вбивства українців.

«КОНТИНІУМ»
Випадково на шляху екскурсії трапився об’єкт, який не вносили до маршруту заздалегідь – будівля, у якій знаходиться фірма «Континіум». Майя Москвич нагадала, що після візиту мітингувальників до цього підприємства було відкрито сумнозвісні шість кримінальних справ. Активісти вирішили усе ж вилити відро «крові» на сходи будинку.

Завершити маршрут вирішили під стінами будівлі облради та облдержадміністрації. Варто зауважити, що підійти безпосередньо до дверей учасникам екскурсії не дозволили бійці внутрішніх військ та підрозділу «Грифон», які утворили кордон. Організатори акції нагадали, що саме у цій будівлі працюють такі впливові регіонали, як Борис Клімчук та Олександр Башкаленко,які також мають свій бізнес. Символічну кров вилили перед правоохоронцями.

У майбутньому, зі слів Майї Москвич, планують організувати екскурсію підприємствами регіоналів по Волині.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 65
123 Показати IP 5 Лютого 2014 16:03
Майя - пальнута!
канановіч до 123 Показати IP 5 Лютого 2014 19:42
бьюст
ху-ху до канановіч Показати IP 5 Лютого 2014 23:29
Вже догралися! Міліія відрила кримінал: http://mvs.gov.ua/mvs/control/volyn/uk/publish/article/110625
яніна Показати IP 5 Лютого 2014 16:04
особливо зграї с...чок та недорослих бовдурів із сп*рмозастоєм вдячні прибиральниці даних установ.
інга Показати IP 5 Лютого 2014 16:09
На сьогоднішній день майже все комусь належить: магазини, салони краси, аптеки, торгові центри, бари,кафе, ресторани, цехи з виробництва ковбас і з пошиття трусів та повзунів. І ЦЕ- НОРМАЛЬНО. Це називається приватна власність, мале підприємництво, бізнес -.Так панове майдауни - ви тільки уявіть - дехто заробляє гроші іще й так!!!!!!! Вкладає для початку свої кошти, створює робочі місця, налагоджує контакти і ще й платить податки та відрахування до ПФ та інших фондів. Доречі серед таких не лише регіонали, але й бюти, свободівці, народники, позафракційні та багато тих ,хто не належить ні до партій, ні до політиків ,ні до влади - тих кому вже остогидли дибільні акції голодранців та "активістів" через яких трясе економіку, банківську систему та й просто нервові системи .Звичайно, кожен заробляє як може- майдауни,зокрема , продаються за примарні посади чи 200 грн добових(це вже хто як близько до "л(п)ідерів") - але невже нема в них клепки в головах, щоб проаналізувати результати акцій за які їм платять і вказати тим .хто це пропонує -на абсолютний ідіотизм та кретинизм подібного???? Чи там усі такі????Жуть.
Лучеськ до інга Показати IP 5 Лютого 2014 16:45
Шкура
інга до Лучеськ Показати IP 5 Лютого 2014 19:12
Дуже переконливий контраргумент!!!!!. Коли нема чого толкового сказати - все ,що залишається - це мовчки гадити на сайті або закривши лице бігати по акціях для слабоумних.
іван Показати IP 5 Лютого 2014 16:10
д*біли....
До фармазонів і неро Показати IP 5 Лютого 2014 16:15
В обласній раді двірником працює дуже совісний чоловік 76 років, вдівець, який сам виховує малолітнього онука. Прийдіть, дег#нерати, подивіться в його очі. Він саме зараз зішкрібає замерзлу фарбу з гладеньких плит.
159 Показати IP 5 Лютого 2014 16:15
Скільки ж Майя Москвич платять за організацію?
Майстер Показати IP 5 Лютого 2014 16:18
Дивлюсь на цю хвору креветку і сподіваюсь, що бабло, яке таким чином заробляє ,здогадається потратити на себе - оскільки містом проводить екскурсії, то можливо бачила ,що трапляються кругом і перукарні і салони краси - там і голову можуть помити, і розчесати, і прищі підлікують. Але для початку- до психіатра- таких лікують коштом держави.
Я до Майстер Показати IP 5 Лютого 2014 16:29
Таких не лікувати треба а ізольовувати від суспільства. Це непотріб, від якої ніякої користі.
Джулія до Я Показати IP 6 Лютого 2014 20:44
Ізольовувати, кажете? Всіх інакомислячих? Може, ще й на Сибір вислати? Пупін допоможе!
Duncan McCloud до Джулія Показати IP 6 Лютого 2014 22:54
Easier, easier, my darling! Siberia is not under our jurisdiction (at present). :)
Вкладниця Показати IP 5 Лютого 2014 16:19
а ви про Західінкомбанк ще забули (власником якого є син регіонала Іванющенка, який ногами двері відкриває коли заходить до Януковича)...............ось така дружба ще з часів 80-90 х років у цих корешів
хм Показати IP 5 Лютого 2014 16:23
і не закіньчаться гроші в недоробків,ну де**лувате дівчисько випрошує собі посаду,а решта ?Невжезовсім без мізків,чи тих пару гривень що дають зовсім розуму позбавили.
так до хм Показати IP 5 Лютого 2014 16:43
На утримання "євромайданів" з Заходу (за словами директора Інституту Євроінтеграції) вливається близько 20 млн$ в ТИЖДЕНЬ (причому те що провладний майдан теж не альтруістичний він, для об*єктивності думки, теж підкреслив) Для порівняння - Ахметов виділив з свого фонду 20млн$ для будівництва окремого корпусу дитячої онкологій при Охматдиті. Суми одинакові - а цілі різні. Результати теж . Колись був популярний лозунг вона працює.Результат відомий. Тепер Майа працює......
Тобі до так Показати IP 5 Лютого 2014 17:36
Дурілка картонна, заглотуєш крючок з ригівською начинкою. Думай хоч що говориш
так до Тобі Показати IP 5 Лютого 2014 19:15
хто заглотує начинку- це ще питання відкрите. А кого лоханули вже відомо - наказ Президента №57 від 5 лютого. Майдауни "торжествуйте":))))
так до Тобі Показати IP 5 Лютого 2014 19:15
хто заглотує начинку- це ще питання відкрите. А кого лоханули вже відомо - наказ Президента №57 від 5 лютого. Майдауни "торжествуйте":))))
Анонім Показати IP 5 Лютого 2014 16:28
Вандали і д*біли! Двірників та прибиральниць шкода. Через деяких недоактивістів до майдану один негатив.
інга Показати IP 5 Лютого 2014 16:30
Учасники акції та їх чисельність вразили: 2 старі маразматички("холодно під підїздами на лавках кості перемивати сусідам"), 5 полішок розпатланих("авось вдасться стати коханкою якогось пристарілого спонсора") 6 першокурсників двієчників ("хоч якось треба вирости в очах однокурсників"). Керує - та на яку ,очевидно, падала цеглина не один раз ,бо нарешті вдягла каску- але це не допопоможе , бо процес відмирання мозку вже на фінальній стадіі.
Коли Показати IP 5 Лютого 2014 16:30
цю майдануту майку посадять. Коза, навіть не розмежовує де демократія і анархія. П*льнута д*ра разом із своїм гудзиком і іншими прихвостнями.
хаха Показати IP 5 Лютого 2014 16:30
Б*дло! Інакше не назвеш.
я Показати IP 5 Лютого 2014 16:32
ЗОВСІМ ЛЮДИ З РОЗУМУ ЗІЙШЛИ!!!!!
Луцьк Показати IP 5 Лютого 2014 16:37
Золотий Вік ювелірний магазин - Азарова!!!!! ВА-Банк Бахматюка- ригіонала ТамТам ригів УкрПетроль ригів WOG ригів Буратіно ще гірше ніж ригі Далі буде Мая так тримати, думаючі з тобою!!
Т.Б. Показати IP 5 Лютого 2014 16:43
Д*білізм чистої води.
Інна Показати IP 5 Лютого 2014 16:45
Сподобалася десь фраза про те, що це вже "б*дломайдан".... А про двірника з облради - правда! Ненавиджу Майю і весь НА! Не виховані, ліниві, тупі діти, які нічим зайнятися не можуть, як фарбу розливати. Мали б розум - працювали б.
159 Показати IP 5 Лютого 2014 17:06
поки захід не перестане платити, доти люди будуть ходити повулицях і росказувати що нам не платять і ми за ідею.
Тундрому до 159 Показати IP 5 Лютого 2014 17:33
Риг зомбований
Anton Показати IP 5 Лютого 2014 17:42
Тролі, заздріть мовчки!
Реаліст Показати IP 5 Лютого 2014 17:56
А чого не піти підприємствами опозиціонерів??? Чи ті підприємства чесно і законно вкрадені ? Давайте Всіх жміть, чи не проплачено за всіх?
1 Показати IP 5 Лютого 2014 18:02
Дрібні хулігани, горлопани
костя Показати IP 5 Лютого 2014 18:11
Одні д***ли на чолі з маєю!
екскурсовод Показати IP 5 Лютого 2014 18:16
Дау*и, сміття суспільства!
лучанин Показати IP 5 Лютого 2014 18:24
Все правильно! Обливайте фарбою і помиями сходи офісів і установ, обклейте їх своїми дурними наклейками! Врешті, в лучан ввірветься терпець, і виллють ваші нечистоти вам за комір і наклеють ваші наліпки вам на лоба, при..ки ви недороблені. Скоріше б прийшов той час. Ви думаєте лише про себе і свій піар, про відпрацювання проплачених грошей. На місто і його жителів вам плювати з високої гори. Ви ж не подували про відвідувачів цих закладів, про прибирацьниць і двірників, про людей, які там працюють. Хами ви підлі.
DED Показати IP 5 Лютого 2014 18:58
ЖИвемо у божевільні! Якій Ахметов підтримує й кого! Його підприємства виступили проти застосування сили проти мирних демонстрантів! І він єдиний і перший вийшов до протестувальників і заперчив, що нікуди не виїжджав з України! Люди, ви спочатку хочь інтернет читайте, а вжєе потім хе*ньою займайтеся!!!! Майя, а тобі треба терміново лікуватися!
читай до DED Показати IP 5 Лютого 2014 19:21
"Для порівняння - Ахметов виділив з свого фонду 20млн$ для будівництва окремого корпусу дитячої онкологій при Охматдиті." - уважніше читати треба - ніхто й не каже що він підтримує майдан чи антимайдан. В даному контексті його згадано для позитивного порівняння.
Ліза Показати IP 5 Лютого 2014 19:00
Ду*а Майя...та с*ка точно краску не за власні кошти купувала...Ідіотка, як би я тебе побачила я б тобі в очі краску виляла... Дешенерат суспільствав. а сама добре замаскувалася. Шкода дцдусів і бабусь які ту краску будуть відшрібати, чи може Майя їм поможе)))
каям Показати IP 5 Лютого 2014 20:27
До чого тільки доводить бажання бути при владі фанатично обдурених ,,майдонутих''.
Я Показати IP 5 Лютого 2014 21:06
СЛАБОУМНЫЕ!!!
Працівники і прибира Показати IP 5 Лютого 2014 21:14
Звернення до батьків тих дітей, що на фото!!! Розкажіть їм,що в ціх установах працюють звичайні люди.Чому ми повинні убирати за вашими дітьми.Кого ви виростили? Завтра вони прийдуть і до своїх батьків і виллють відро помиїв на ВАС. СХАМЕНІТЬСЯ!!! Що занадто ,то не здраво.
Алла Показати IP 5 Лютого 2014 21:19
Люди,розкажіть, що ж це за страшна Майка, якій уже Луцька мало - поїде по Волині. І ,може,нарешті хтось її зупинить?
!!! Показати IP 5 Лютого 2014 21:24
Реально переборщили....
аааааа Показати IP 5 Лютого 2014 22:25
За те , що вони розливали краску, це ж хуліганство.. Знов світить наручник)
волк Показати IP 5 Лютого 2014 22:27
молодці! на черзі західінкомбанк юри єнакіївського
НОНА Показати IP 6 Лютого 2014 00:26
І ми ще хочемо в Європу? З такими методами політичної боротьби в Гондурас не пропустять. Яке відношення до партії влади мають підприємства на яких працюють люди, які сплачують податки? А основні протестувальники діти - це напевно не правильно. Куди дивляться батьки, що б їх дітей як телят водили і спонукали іншим людям збриду робити. А цю краску будуть відмивати уборщиці - чиїсь матері. То кого вони карають? Як що вже хїочуть займатися політичною боротьбою то треба спочатку почитати класиків революційної боротьби але це вже кримінальна стаття. Дай Боже нам українцям розуму і порозуміння, а такі як Москвич - то сімя не без в*родка.
Питання Показати IP 6 Лютого 2014 00:35
Ск*ти, коли ж ви нарешті заспокоїтесь ?
Дурепа майка чекай н Показати IP 6 Лютого 2014 01:10
Типова тупість. Бій свій свого, щоб чужі боялись! Старенький двірник шкрябає сходи адміністрації, закутана у теплу хустку немолода жінка миє на холоді двері банку... Це вже прийшло покращення?! К*рва, коли ж ви хоч трохи почнете думати?! зловити цю с*чку майку і витерти іі писком і немитими патлами ці калюжі! Т**а д***па! Ти регіоналам гірше зробила? Сподівалась що двері банку вимиє Ахметов, а перед адміністрацією прибере башкаленко, готуючись до інавгурації? Як же вас земля носить б*длоту таку?!!
Anonymous Показати IP 6 Лютого 2014 01:31
ото да*****бы .... я нимагу ... если бы моё заведение так поливали всякой х*рнёй то пи***лей все бы отхватили ...
Джулія до Anonymous Показати IP 6 Лютого 2014 20:55
А який саме заклад Вам належить? Наважитесь написати??
Майданівець Показати IP 6 Лютого 2014 01:32
Тим д*рням, зомбованим ригами пояснюю: це було зроблено не за грощі, а за ідею. Ніхто не мав на меті, що Башкаленко чи Ахметов прибирали територію. Просто це була акція того, щоб люди не купляли продукцію в регіоналів - бо реально всі кошти бізнесменів йдуть на фінансування партії - а та - відповідно на фінансування шлюшок-тітушок і спецпідрозділ пітухів. Те, що бізнесмени фінансують - це правда. Хоча й не всі знають.
Алла до Майданівець Показати IP 6 Лютого 2014 08:32
Ця "акція" найкраще пояснює, які ваші "ІДЕЇ". . ,А люди не дурні, самі розберуться, що і до чого, без вашої фарби. Підіть за свої МАЙДАУТІ гроші оплатіть роботу тітоньки прибиральниці. До речі, бізнесмени сплачують податки, А на чиї гроші фінансується, до прикладу "свобода". Туди ви і не рипнетеся - кишка тонка.
Джулія до Алла Показати IP 6 Лютого 2014 20:50
Не дурні, кажете? А чого ж тоді за зека голосували?
майданівцю Показати IP 6 Лютого 2014 07:24
Дурню, коли ти будеш щось виробляти чи надавати якісь послуги, а не волати дурним півнем на майдані, ми прийдемо до тебе і купимо те, що нам потрібно. А коли ти драний революціонер, який тільки і вміє, що з д***пою майкою гасати по місту, то сиди і не гавкай. Людям потрібно жити, а якщо ви нічого не зробили для покращення їхнього життя, то не заважайте.
Дівчинка Показати IP 6 Лютого 2014 10:05
*банута шмара на всю голову та пчолка Майя, що тут скажеш. Заляпати фарбаю установи де працюють люди. І так з роботою кругом напряг. Ви ж долбо**би, примусили бесплатно трудитися пенсіонерів, які виживають на зарплату двірників і прибиральниць. Драяти, зішкрібати дочиста вашу "діяльність". За це їм не доплатять. А подекуди ще й звільнять, за погано виконану роботу. З ригіАналами треба боротись, але можна було придумати "мочку в сартірє" так, щоб не постраждали прості громадяни.
Джулія до Дівчинка Показати IP 6 Лютого 2014 20:51
Ваші пропозиції по боротьбі?
вистава пані шарико Показати IP 6 Лютого 2014 10:38
пані шариковоі.покладіть обморожених в лікарню врятуйте іх нікчемне життя
Ирина Показати IP 6 Лютого 2014 12:30
Дайте хоть кто-нить адрес этой сучки пальнутой- пора бы ей наподдавать по полной по самое не хочу! Найдется хоть один нормальный мужик у на с на Волыни? Пора эту драную москвичку к ногтю! Я первая приду и кучу говна ей на порог и на окна повываливаю- собак до хрена на улицах гадит, не поленюсь ей подсобрать килограмчиков так с десяток! Пускай сучка прибирает!
селянин до Ирина Показати IP 6 Лютого 2014 14:13
москалиха-вішайся.... і усі жидо-москальські недобитки теж...
інга до селянин Показати IP 6 Лютого 2014 15:57
За розпалювання расової на національної ворожнечі можна й по закону відповісти. Нехай тебе в сільраді якийсь юрист просвітить.
my_gift до інга Показати IP 6 Лютого 2014 20:54
За гору гидоти, яку тут на М.Москвич вилили, теж відповідальність передбачена. Між іншим.
666 Показати IP 6 Лютого 2014 19:13
Ребята..а вы все в своего Бога верите((((И яйца красить будете((((и колбасу жрать.Ну так вы все Иконы облизываете раком ползаете и слушаете что Вам говорят в цЕркве.Вы же ЛЮДИ,,,,не суди...Это заповедь.вашего БОГА а Вы сами то жо..у хоть отодрали и что то сделали.Или только гадить.Вы все наши все...Мы вас ждем там *** .
Мамай_007 Показати IP 6 Лютого 2014 23:28
Чи була акція з обливанням фарбою санкціонована Радою ВО Майдан? Якщо ні, то цю акцію слід розцінювати як сплановану провокацію. Хто стоїть за провокаторами?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus