USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Головне ялинкове тріо Луцька зрізати не планують, – міськрада

27 Грудня 2019 14:15
У процесі обговорення опублікованого проєкту-переможця концепції облаштування Театрального майдану у місті Луцьку, серед представників ЗМІ та активних дописувачів соціальних мереж виникла дискусія щодо знесення ялинок у центрі міста.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз повідомив, що ця концепція буде лише основою при розробці проєкту реконструкції Театрального майдану. На даному етапі щодо видалення дерев не приймалось жодного рішення. Це дуже важливе питання, яке буде вивчатися комплексно спеціально створеною комісією з урахуванням думки лучан.

Нагадаємо, вчора опублікували фото проєкта-переможця на реконструкцію Театрального майдану в Луцьку. Проєкт викликав чимало дискусій у соцмережах, адже лучани не побачили на ньому головного ялинкового тріо міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кравчук Показати IP 27 Грудня 2019 14:47
Узагалі дивний цей проєкт. Усе, що потрібно було зробити на цій площі - це відновити фонтан. Решту просто не ламати й берегти (пам'ятник, зелені насадження, бруківку).
Лучани Показати IP 27 Грудня 2019 15:14
Зрубати легше всього. Всі ялинки на площі прикрашають її. Вже зрубали красу біля кінотеатру Промінь і тепер стоїть кольорова коробка подібна на базу овочесховища. Хіба гарні ялинки, дерева....псують наше місто????
Просто Показати IP 27 Грудня 2019 16:42
Доробіть фонтан, додайте освітлення на площі і ВСЕ, крапка. В місті ще багато місць, де потрібна реконструкція дворів, доріг, будинків.
Луцьк Показати IP 27 Грудня 2019 18:31
За чим там жаліти? Ті ялинки давно себе вичерпали. Дві з них з естетичної точки зору абсолютно собою нічого не вартують. А то якийсь П*Ц назвав того ялинкового корча триєдиною ялинкою - то тільки на посміховисько лучанам. Триєдина ялинка, чуть далі триєдиний кінський каштан, а ще далі - двоєдина стара плаксива верба. Ось зробили ж на початку проспекту Волі у свій час заміну каштанів з обісраними голубами гілляками - на шароподібні клени і сьогодні всім подобається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus