USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Головні «танцюристи» області привітали дітей з Новим роком

8 Січня 2014 13:41
Обласне свято новорічної ялинки для дітей пільгових категорій провели сьогодні, 8 січня, у приміщенні Обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Родзинкою заходу стали новорічні танці у виконання волинських високопосадовців.

Так, зі слів начальника управління у справах сімʼї, молоді та спорту ОДА Галини Карнаухової, насолодитися новорічною атмосферою та отримати солодкі подарунки мали можливість діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти із малозабезпечених сімей; діти загиблих шахтарів та працівників органів внутрішніх справ. Утім, перевага надавалася все-таки дітям, які постраждали від аварії на ЧАЕС, сиротам та позбавленим батьківського піклування та вихованцям дитячих будинків сімейного типу.
Окрім новорічного ранку, дітвора мала змогу поспостерігати за героями української народної казки «Коза-дереза». До слова, тих, хто приїхав до обласного центру з інших міст, після вистави чекатиме гарячий обід.

Загалом, згідно із планом, головний новорічний ранок області мали відвідати 585 дітей, 40 із них - з міст обласного значення, 20 – з районів, та 160 із Луцька.

Тим часом, поки артисти намагались створити новорічну атмосферу, схоже, дітей старшого віку, не особливо цікавили веселощі, що відбувалися на сцені поряд з ялинкою, тому вони з байдужими обличчями знімали героїв новорічного ранку на телефони.
Школярка Яна, яка чи не єдина не полінувалась одягнути новорічний костюм, «по-секрету» сказала коренспонденту Інформаціного агентства Волинські Новини, що найкращим подарунком для неї стали б не солодощі, а зошити, оскільки дівчинка дуже любить математику.
Утім, на обійшлось і без сюрпризів. Головною «перлиною» заходу стали новорічні хороводи у виконанні волинських високопосадовців.
А голова ОДА
Борис Клімчук під час вітального слова сказав дітлахам, що «уже заборонив вчителям ставити «двійки» школярам протягом усього січня.


«От, уже з дитинства Борис Петрович готує майбутніх виборців», - пожартував хтось із батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus