USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головний корпус луцького вишу термомодернізують за понад 15 млн

16 Липня 2021 20:13
Головний корпус Луцького національного технічного університету, що на вулиці Львівській, 75, термомодернізують.

Відкриті торги для пошуку підрядника навчальний заклад уже оголосив на платформі ProZorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 26 липня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 15 808 502 гривні.

Ремонт, згідно з відомостями обсягів робіт, включатиме демонтаж вимощення з асфальтобетонної суміші, улаштування нового покриття з бруківки, очищення поверхні фасадів піскоструменевим апаратом, улаштування систем термофасадів, що вентилюються, з облицюванням фасадними касетами з риштувань, утеплення цоколю та фасадів мінераловатними плитами, улаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів, поліпшене штукатурення та силікатне фарбування нових фасадів, улаштування з листової сталі підвіконних відливів, заміну вікон і дверей, улаштування підшивки з металопрофілю під покрівлею, крокв, лат під жолоби і завіси, прокладної пароізоляції, монтаж покрівельного покриття, вогнезахист, улаштування шатрових покрівель із металопрофілю тощо.

Термомодернізацію головного корпусу луцького вишу мають завершити до 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, запланований ремонт спортивного комплексу Луцького національного технічного університету. Роботи оцінили в понад 18 мільйонів гривень.

Як інформувало ІА Волинські Новини, проєкт модернізації спорткомплексу і будівництва сертифікованого стадіону ЛНТУ набрав найбільше балів по Волинській області серед проєктів, поданих на Державний фонд регіонального розвитку.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 16 Липня 2021 20:37
і не забудьте демонтувати ту металоконструкцію над входом
лінивець Показати IP 20 Липня 2021 13:59
термомодернізують??? а туалети відремонтувати по цей день часу нема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus