USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Спорткомплекс ЛНТУ модернізують за понад 18 млн

8 Квітня 2021 22:27
Спортивний комплекс Луцького національного технічного університету, що на вулиці Львівській, 75, відремонтують за понад 18 мільйонів гривень.

Відкриті торги на платформі Prozorro на капітальний ремонт «Розбудова фізкультурно-спортивної та плавально-оздоровчої інфраструктури Волині» 8 квітня оголосив департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 квітня, а аукціон розпочнеться 26 квітня.

Очікувана вартість робіт становить 18,647 мільйона гривень.

Капітальний ремонт спорткомплексу включатиме утеплення цоколю, заміну віконних і дверних блоків, вентиляційних ґрат, вимощення, утеплення фасадів і горищного перекриття, улаштування покрівлі, реконструкцію басейну, облаштування ґанку, забезпечення системи опалення, влаштування блискавкозахисту, вогнезахист дерев’яних конструкцій, оновлення спортивного стадіону, прокладання бігових доріжок, благоустрій території тощо.

Усі роботи повинні закінчитися до 31 грудня 2021 року. Гарантійний термін становитиме 10 років.

Як інформувало ІА Волинські Новини, проєкт модернізації спорткомплексу і будівництва сертифікованого стадіону ЛНТУ набрав найбільше балів по Волинській області серед проєктів, поданих на Державний фонд регіонального розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Санчес Показати IP 9 Квітня 2021 00:12
А стадион который возле мемориала когда откроют для все желающих заниматься спортом или дальше на него абонементы продавать будут как при Коцане?
007 до Санчес Показати IP 9 Квітня 2021 10:13
ви сплутали унівєри

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus