USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Головний лісівник Волині може опинитися за ґратами?

18 Лютого 2014 16:47
Головного лісівника Волині Богдана Колісника можуть притягнути до кримінальної відповідальності. За умисне невиконання рішення суду високопосадовцю «світить» до 5 років позбавлення волі, інформує ТРК «Аверс».

Волинський апеляційний суд скасував постанову старшого слідчого прокуратури про закриття кримінального провадження за відсутністю в діях Колісника складу кримінального правопорушення.

Нагадаємо, вже кілька років поспіль зі своїм колишній шефом судиться пенсіонер Віталій Жабчук. Головного фахівця відділу лісового та мисливського господарства спочатку незаконно звільнили, а потім довгий час відмовлялися поновлювати на службі. Понесених збитків чоловіку так і не компенсували. Нині він продовжує оббивати пороги судів, аби відповідно до закону покарати екс-керівника.

У прокуратурі Волинської області 14 разів відмовлялися порушувати кримінальне провадження проти головного лісівника Волині Богдана Колісника. Усі ці постанови Віталій Жабчук намагався скасувати у суді, подавав апеляції.

Заслухавши усі сторони, суд ухвалив скаргу Віталія Жабчука на ухвалу Алли Борнос задовольнити частково. А саме: скасувати постанову слідчого про закриття кримінального провадження в частині умисного невиконання Колісником рішення суду.

Головуючий суддя Наталія Матвієнко: «Матеріали кримінального провадження направити прокурору для проведення досудовго розслідування. Ухвала оскарженню не підлягає».

Апелянт Віталій Жабчук: «Суди постановляли, що ми нічого не бачимо».

Наразі прокурор теж став на сторону захисту високопосадовця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
струмівка Показати IP 18 Лютого 2014 17:17
...давно за ним СІЗО плакало...
Реаліст Показати IP 18 Лютого 2014 17:45
Ой, нічого йому не буде.... Криша завелика.
правда Показати IP 18 Лютого 2014 18:01
в гаразджі вже весь дуб вирізав урод!!!!!
дідо Показати IP 18 Лютого 2014 18:30
Розпад клімчукової мафіозної системи.
струмівка до дідо Показати IP 18 Лютого 2014 18:34
нє... той жук ше при бондарі мав апетити, а потім повиділяв Столяру земельки по області "під ведення лісового господарства", за благадарачьку.
2 Показати IP 18 Лютого 2014 20:26
В тюрми цього хапугу
за ліси Показати IP 18 Лютого 2014 21:49
не вже накінець схаменулися відкрили очі і почали злодіїв карати! НЕ ВІРЮ!
Володимир Латковські Показати IP 19 Лютого 2014 20:53
Богдан Іванович , я як колега по депутатському корпусу прошу вас написати заяву про звільнення з посади нач управління, я бачу що ви робите з лісом на Любомльщині. Це ганьба, це проти законно ви ідете на протистояння з людьми ви не прислуаєтесь до громади Любомльщини. Якщо ви не зупинетесь ми вас зупинем і надамо правову оцінку вашим діям. Ганьба Коліснику!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus