USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських лісівників тероризують провокатори

27 Лютого 2014 18:20
Представники Правого Сектору на Волині стверджують, що їхні люди не ходять по лісогосподарствам області й не вимагають керівників звільнитися.

Про це стало відомо під час прес-конференції в обласному управлінні лісомисливського господарства сьогодні, 27 лютого.

«Ми домовилися разом з Правим Сектором, що всі лісові господарства, яких є 23 в області, працюють у звичному режимі, аби не допустити зупинки підприємств, поки не буде сформована вертикаль влади. Там працюють звичайні люди – прості робітники, майстри. Якщо буде інформація про незаконну діяльність керівників, тоді розглядатиметься питання про їх звільнення», - повідомив виконувач обов’язків начальника управління Сергій Шеремета.

Він зазначив, що до деяких керівників лісгоспів приходили агресивно налаштовані люди і вимагали звільнення. Зокрема такий випадок стався у Ратнівському районі.

Натомість представник Правого Сектору на Волині Ігор Семенюк повідомив, що їх організація не має до цього відношення.

«До голови Ратнівського лісгоспу приходили люди в формі і вимагали його звільнення. Це не наші люди. Ми домовилися, що всі підприємства повинні працювати», - переконує він.

Активіст зазначив, що лісопродукцію віднині не можна буде збути незаконно. Оскільки наказ, який видало управління лісомисливського господарства про реалізацію продукції виключно через аукціон унеможливить такі дії.

Нагадаємо, днями керівник управління Богдан Колісник написав заяву на звільнення, а згодом його звинуватили у незаконному продажі лісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
да? Показати IP 27 Лютого 2014 18:39
Ой їм погрожують, а вони так і злякались! а прокурорам погрожують? чи може їх заставлять віддати гроші які вони брали коли приймали на роботу працівників? та щей на які посади секретарок техпрацівників, водіїв!!! А головних лікарів які бравши на роботу санітарок на 0,75 ставки просили по 800 доларів? чому більше нікому не погрожують? чи погрожують тільки ЧЕСНИМ лісівникам?
))) до да? Показати IP 27 Лютого 2014 18:47
замовкни, правдоруб. все і так хріново далі нікуди. не сумніваюсь, що, заробивши на кришуванні лісівників, бандити полізуть до медиків. тоді все. в нас не так багато хороших хірургів, зате тьма поганих танцорів.
ЮЛЯ Показати IP 27 Лютого 2014 18:56
погрожують абсолютно всім керівникам,начальникам відділів та навіть простим службовцям Рожищенського району!!!!!!!!!!
Лісник Показати IP 27 Лютого 2014 19:09
А чого ви захищаєте Колісника, були з ним в долі??? Переживаєте, що вас відігнали від корита???
да)) Показати IP 27 Лютого 2014 19:32
я знаю що ХРІНОВО! та я просто за те щоб люди боялись давати хабарі а інші їх брати! я за правду! Якщо лікар каже таксу за свою роботу! то це нормально? коли проста людина на мінімальній зарплаті мусить платити за операцію і за медикаменти! якщо операція годину значить 1000 якщо 3 години відповідно 3000 тисячі, неговорячі ще про медекаменти які вони кажуть в якій аптеці купити!!!скажіть а вони податки платять з людських грошей? то нехай зроблять лікарняну касу і ми будем платити в касу. і за ті гроші можна купувати відповідну апаратуру і лікувати людей тут а не закордоном.
до да)) Показати IP 27 Лютого 2014 19:34
я згідний цілком. з наших мізерних зарплат податок відраховують! а вони просто відпочивають на курортах і їздять на лексусах.
що Показати IP 27 Лютого 2014 19:40
а чому в нас мало хороших хірургів? бо вчили їх хабарники! як казав син одного можновладця який "учиться" на лікаря. ( а зачем мне учится? папа купит мне клинику я буду глав врачём а вы будете у меня роботать) то де вызьмуться? якщо гроші треба дуже ВЕЛИКІ,А для простих людей ЦЕ НЕПРИПУСТИМО
))) до що Показати IP 28 Лютого 2014 10:20
тому, що щоб стати хорошим хірургом, треба років 10 після вузу в лікарні жити з куском сала в шкафчику. а ваші виплодки виховані так, що їх не те що до роботи, а до навчання пускати не можна.
Валентин Показати IP 27 Лютого 2014 21:00
Це все Правий Сектор!!! Не потрібно відмазуватись і переводити стрілки на провокаторів! Вже одні переводили!
Семен до Валентин Показати IP 7 Березня 2014 09:57
ПС не думає що робить і за свої вчинки не відповідає перед законом! За хороші ідеї іде "грязною дорогою, дорогою на крові народу"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus