USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Головний регіонал Волині про «криваві» витівки луцьких активістів

29 Січня 2014 18:16
Голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко відмовився коментувати ранкові події, коли луцькі активісти принесли під обласний осередок партії відра з водою та бутафорською кров’ю.

А ще, нагадаємо, що сьогодні перед початком 52-ї сесії Луцької міської ради представники «Національного альянсу» поставили томатний сік та поклали листівки на робочих місцях депутатів фракції Партії регіонів. Як пояснили активісти, акцію здійснили для того, щоб нагадати регіоналам про загиблих у сутичках мітингувальників та правоохоронців у Києві. Тим самим, луцьким депутатам із фракції Партії регіонів вони дають час до кінця місяця для того, щоб вийти з лав партії, яка відповідальна за пролиту кров невинних людей.

І під час селекторної наради, за участю представників обласних державних адміністрацій та віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, журналісти попросили прокоментувати Олександра Башкаленка ці події, але той, своєю чергою відповів, що це політичне запитання і він його коментувати не буде. Також регіонал порадив журналістам не ставити таких запитань, коли відбуваються неполітичні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
дідо Показати IP 29 Січня 2014 18:18
Якщо хоче займати державну посаду,то нехай виходить з партії.
ТО до дідо Показати IP 29 Січня 2014 19:13
господарнік.неможна так.їсти не буде що.зараз хлопці з ахмєтовкі розпишуть вам все як політрукі учили
НОНА Показати IP 29 Січня 2014 19:18
Яке відношення мають волинські регіонали до загиблих у сутичках мітингувальників. Ті хто претендує на посаду демократів розвішують ярлики та вважають, що мають право судити інших. Де ж тут демократія ? Шукати ворогів в своїй хаті легше всього, а як потім в цій хаті спільно жити? Наша спільна хата - Україна і ми всі українці незалежно від політичних уподобань приречені разом жити. Такі провокаційні акції на зразок заборони окремих партій, захоплень адміністративних приміщень це прояв суспільної обмеженості та дикунства. Прагнуть в Європу, а по своїй поведінці та вчинках проходяьт хіба що в кошару. За загибель мітингувальників повинні нести відповідальність ті хто привів їх на майдани та не зберіг їхні життя. Завжди відповідальність за дії команди несе тренер або капітан. Ось на чиїй совісті кров загиблих протестувальників.
так до НОНА Показати IP 29 Січня 2014 19:23
до тих загиблих не має відношення ніхто.як казала Бондаренко альона журналістам-таке в світі ктрапляється часто (проїхнє паобиття та затримання).гарно і вадік розкаже...серєбряннікі в них більші тільки чим в тебе..розміром з той легендарний унітаз ..а так і ви схожі з альоною..
крепкім госпідарниця до так Показати IP 29 Січня 2014 19:24
http://www.youtube.com/watch?v=-3GSxSKbo80
voron до НОНА Показати IP 31 Січня 2014 10:35
пряме. вони підтримують ідеологію насильства, тому, як кожна людина під ПР-прапором - регіонал, а значить підтримує ідею і засоби..
Остап Показати IP 29 Січня 2014 19:31
Башкаленко заткнувся б сволота, окрім красти і блазнювати більше в житті нічого не зробив, навіть його холуї його не поважають
Лучанка до Остап Показати IP 29 Січня 2014 22:20
А если ночью хорошенько прислушаться, то можно услышать, как в огромном особняке на окраине города у камина потрескивает рожа мэра.
Зіновій Показати IP 29 Січня 2014 19:35
Голові не має коли займатися політикою, він займається питанням свого товариша Ігоря Васильовича з райради по утилізації проблеми СГТзОВ Україна (приторможує справу), яка політика люди?! - красти тоді ж коли?
соп Показати IP 29 Січня 2014 19:39
потрібно ліквідуати пр і комуністівна волині бо вони антинародні
маха до соп Показати IP 29 Січня 2014 19:50
ЗГІДНА НА 100% У НИХ РУКИ В КРОВІ НАШИХ ПОБРАТИМІВ
... до соп Показати IP 29 Січня 2014 21:16
Бендерівців "сволотівських" прикрити треба, і бажано довічно, а то буде крові через бульбашівських па*люк!!!!!!
читач Показати IP 29 Січня 2014 21:15
на існування має право люба партія,крім фашистських,не хочете їх у владі не голосуйте,так у всьому цивілізованому світі,забороняли партії тількі більшовикі і диктатори,ті що кричать заборонити або неуки або дикуни,про яку демократію чи європу вони можуть говогити?Хай-би почитали спочатку,що такє демократія ,а потім вже виступали,демократія це по перше неуклінне дотримання закону і недопустимість попрання прав людини,незалежно до якої раси чи партії вона відноситься,а те що проповідують ці заборонники -це щось середнє між дикунством і більшовизмом,і аж ніяк не демократія і європейські цінності.
хехе) до читач Показати IP 29 Січня 2014 21:27
Закони виконуються тоді, коли вони справедливі, в нас же закони приймають під владу і аж ніяк не по справедливості... а демократичних країнах фашисти заборонені і в деяких комуністи теж заборонені, тому не потрібно говорити неправду
читач до хехе) Показати IP 29 Січня 2014 21:56
в якіх європейських країнах заборонені партії?крім нацистського напрямку.Авідносно законів їх треба виконувати,подобаються чи ні,їх приймає парламент обраний на виборах,тих хто закликає їх саботувати ніхто не делегував це робити,з огляду на ту ж європу вони є порушниками закону і там-би їх за це судили.Якщо почнеться невиконання законів,тому що вони комусь не подобається,це хаос і анархія,комусь не сподобається,що в вас краща квартира чи автомобіль і він вас запише у ворогі-це що нормально?Не закликайте людей знов до більшовизму,це вже все було.
voron до читач Показати IP 31 Січня 2014 10:39
думайте, що пишете... ваш регіонал хоче розпочати федералізацію, а це ї є шлях до анархії, а можливо і до громадянської..
хо хо до хехе) Показати IP 30 Січня 2014 15:38
В деяких... Но тільки в Україні цього не буде! Бо нова влада завжди пише закони під себе! Вже переконались і не треба тут в розумного і дурня грати! Яйценюк, Кличко... ні чим не відрізняються від Кучми, Януковича... Хіба віком і тим, що взагалі нічого не вміють робити! Один яЗиком ляпати, другий кулаками махати...
не байдужий Показати IP 29 Січня 2014 21:30
девіз активистів євромайдану "Будуємо нову Україну" -ламати, нищити, розбирати стадіони....,-це ВАРВАРИ
сопу і махі Показати IP 30 Січня 2014 08:36
Панове непевної національності! Коли ваші опізіціонєри не кажу збудують, а хоча б відновлять те, що розікрали за часів правління так званої демократичної влади, то тоді будемо говорити про якусь заборону компартії. Коли ж ви живете у будинках, збудованих за цієї влади, їздите в тролейбусах, збудованих за наї, вчитеся у школах і відвідуєте дитсадки, збудовані при ній же - стуліть пельку і сопіть в дві дірки.
voron до сопу і махі Показати IP 31 Січня 2014 10:41
ой, ладно, за чиї гроші при комуністах все це будувалось.. мені здається за народні.. А зараз народні гроші де? Де я вас питаю?
Ерко Показати IP 30 Січня 2014 15:40
Для початку нехай бруківку на Грушевського нову покладуть, Майдан від сміття вичистять і арку стадіону Динамо відремонтують!!! А далі буде...
voron до Ерко Показати IP 31 Січня 2014 10:40
Не чув Порошенка, він так і сказав: "Ми тут за день з пустині сад зробимо" І чомусь я йому вірю..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus