USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний комуніст України одружився вдруге. ФОТО

28 Вересня 2009 10:24
Лідер комуністів Петро Симоненко одружився з Оксаною Ващенко. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Бліку, церемонія відбулася у суботу в Дарницькому загсі Києва, – пише. Через 20 хвилин (а саме стільки триває весільна церемонія) новоспечене подружжя вийшло із загсу. Жодних поцілунків, усмішок, поздоровлень і коментарів. Оксана у прямому розумінні слова забігла в авто, а Петро Миколайович сів біля неї на задньому сидінні. Папарацці «Бліку» помітили на його пальці скромну обручку без жодних гравіювань.
Варто відзначити, що на цьому святі було дуже мало гостей. Серед них журналісти впізнали тільки маму Оксани – теща Симоненка була дійсно щаслива і весь час посміхалася, – передає УНІАН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бездельник Показати IP 28 Вересня 2009 11:56
А що показує Симоненко на першій фотці? Невже напрямок до світлого майбутнього:)?
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 12:32
на таких цицьках я б теж одружився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus