USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Головний офіс Skype в Пало Альто. ФОТО

11 Лютого 2013 18:44
Головний північно-американський офіс Skype знаходиться в серці кремнієвої долини - Пало Альто, штат Каліфорнія. Його дизайном займалося архітектурне бюро Blitz, яка створила для компанії креативний, але, в той же час, функціональний робочий простір, - інформує Вigpicture.ru.

Інтер'єр офісу покликаний заохочувати взаємодію і спонтанність серед співробітників, а також відповідати специфічним акустичним вимогам компанії, обумовленим активним використанням аудіовізуального устаткування.

Завданням Blitz було створити для Skype офіс світового класу, вигідно відрізняти компанію від її сусідів-конкурентів і дозволити залучати на роботу найталановитіші кадри.

В результаті архітектори-дизайнери створили офісний простір площею 5000 квадратних метрів з майже 5-метровими стелями, що забезпечує ефективну роботу 250 співробітників, зайнятих у цій високотехнологічній компанії. В якості додаткового плюса проект отримав сертифікат LEED Silver, що відзначає «зелене» екологічно чисте будівництво.


Skype заохочує метод «імпровізованих зустрічей» та філософію так званого «живого мислення» (вплив оточення на розумовий процес). Тому в офісі створено безліч спеціальних «острівців» для спонтанних зустрічей, що спрощують взаємодію працівників і генерацію ідей.



Відкриті зони з робочими столами розташовані по периметру приміщення, що забезпечує їм доступ до природного освітлення і знижений рівень шуму. А громадські зони (переговорні кімнати, стійки з кавою і зони з «білими дошками») зосереджені в центрі кожного рівня, заохочуючи персонал дослівно «зустрічатися посередині».


Окремі закриті переговорні забезпечують звукову ізоляцію та доступ до аудіо-візуального обладнання. «Острівці» для неформальних зустрічей розташовуються між або безпосередньо поряд з переговорними, дозволяючи учасникам зустрічі простіше знайти місце переговорів і один одного. Це особливо актуально для іноземних і тимчасових співробітників.


Так звані «зони для роздумів» представлені розкиданими у відкритому просторі лаунж, іноді плавно перехідними один в іншій.


Мобільні «білі дошки» називають в компанії «skype-it». Вони висять всюди і покликані забезпечити численні можливості для неформальних зустрічей команди або просто для фіксації несподіваної ідеї.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Anonymous Показати IP 11 Лютого 2013 20:35
я б в таких условиях работал бы всю жизнь !!!!
небайдужа Показати IP 12 Лютого 2013 00:46
ПРостота---просто клас!!!
Вика Показати IP 12 Лютого 2013 08:00
Живут же люди...:(
Лучанка Показати IP 12 Лютого 2013 14:59
Класно! Погоджуюся: я б теж в таких умовах все життя працювала б. Ось де приклад для наслідування: а не безтактні дзвінки у неділю, суботу ввечері, коли працівники вже відпочивають, ось де приклад для субординації, дисципліни, такту, мудрості та креативу! Шкода, що, навіть, у м. Київ такої мо-ті для людей нема..., а так стимулювання відбувається автоматично,працівники щасливі, задоволені, радісні, піднесені й тому це все йде на благо самої компанії, а в нас принижувати тільки вміють та зарплату не видавати вчасно або ж взагалі не видати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus