USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Головний тренер «Волині» хоче купити ногу Ібрагімовіча

29 Жовтня 2009 14:19
Власники і спонсори ФК «Волинь» обіцяли головному тренеру команди в разі виходу до півфіналу Кубка України купити будь-якого гравця, наприклад, суперфорварда «Барселони» Златана Ібрагімовича. Про це повідомляють «Волинські новини».
«У мене сьогодні є достатньо часу (на підготовку до півфіналу Кубка – «ВН»), не так як в чемпіонаті. Є грудень, є січень, є лютий і у березні, як там складуться усі регламентні норми. Ми ж в свій час і «Дніпро» перемагали, і Київ, і «Шахтар», і «Таврію», звичайно, не раз. Тому я зовсім не боюся. Мені обіцяли – дійдеш до півфіналу, напишеш кого потрібно купити. Ібрагімовича там треба, то купуємо. То я зараз з них не злізу. Нехай куплять одну ногу і це вже щось буде», – так висловився головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.
«Я шукаю зараз гравця, займаюся, потрібен обов’язково хороший гравець таранного типу. До збірної світу я б включив Крауча і Ібрагімовича. Один 203 см, інший 194 см – ось це нападники», – цитує наставника луцької команди Футбол.ua.
Довідково:
Форвард Златан Ібрагімовіч 26 липня 2009 року підписав 5-річний контракт з «Барселоною», яка натомість віддала ФК «Інтер» (Мілан) нападника Самюела Ето\'О і доплатила 40 мільйонів фунтів, а крім того, погодилась віддати до «Інтера» в оренду терміном 1 рік півзахисника Олександра Глєба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus