USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Хто такий новий тренер «Волині» і чому він потрібний команді

6 Червня 2018 11:32
Луцьку «Волинь» очолив новий тренер. Віктор Богатир зробив свою роботу – виконав завдання не вилетіти у Другу лігу, але якість гри лучан навесні не задовольняла вимоги вболівальників та керівництва клубу.

Отож, контракт із «Волинню» підписав Андрій Тлумак – відомий у минулому футболіст, який протягом багатьох років захищав ворота львівських «Карпат», а також запорізького «Металурга», харківського «Металіста» та луганської «Зорі». Разом із 39-річним новим керманичем нашої команди працюватиме добре відомий луцьким уболівальникам Володимир Марчук, який на початку та в середині 90-х років захищав ворота «Волині» у Вищій лізі чемпіонату України. Раніше Марчук тренував воротарів молодіжного складу «Волині», а ще восени був тренером голкіперів у «Карпатах».

Крім Тлумака, у «Волині» працюватимуть львів’яни Андрій Сапуга та Павло Котовенко. Доля попередньої тренерської команди наразі вирішується.

Така ротація тренерів призведе до нових кадрових потрясінь у команді. Вже у квітні було зрозуміло, що багато нових футболістів не потягнули навіть Першу лігу, або ж просто перебували в поганому функціональному стані. Цілком імовірно, що разом з тренерською командою Тлумака у «Волинь» можуть прийти і вихованці «Карпат», які з тих чи тих мотивів не заграли у Львові.

Спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, що команда збирається в Луцьку 14 червня. Усі гравці, які наразі є на контракті у клубі, пройдуть перший тренувальний збір. Він відбудеться в Україні і стане селекційним. Нові тренери визначатимуться, кого відправити з команди. Крім того, ймовірна поява на цьому етапі і нових виконавців. З місцем та часом проведення другого збору у «Волині» визначатимуться згодом. Він відбудеться вже напередодні старту команди в чемпіонаті Першої ліги сезону 2018/2019 років.

Юрій Конкевич, Луцьк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зоряк Шкурян Показати IP 6 Червня 2018 12:50
Навіщо Тлумаку, який сам воротар, окремий тренер по воротарях? Марнотратство!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus