USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський суд пікетуватимуть через скандального депутата

13 Серпня 2014 10:14
На 10 годину 14 серпня 2014 року запланований пікет апеляційного суду Волинської області у справі побиття депутатом Володимир-Волинської міської ради Русланом Морозом жителів міста.

Варто пригадати, що судові пригоди депутата Мороза розпочалися у березні 2014 року, коли він побив володимир-волинця Юрія Стемковського, який є зятем депутата міської ради Леонтія Дмитрука. Саме Стемковський став на захист свого знайомого Олександра Обояна у якого Руслан Мороз вимагав гроші. Тоді Руслан Мороз у супроводі трьох охоронців свого нічного клубу прибув на територію місцевого АТП з претензіями до Олександра Обояна про сплату трьох тисяч доларів за більярдний стіл на який той нібито розлив пиво, коли відпочивав у закладі депутата.

Тоді на захист постраждалих стали опозиційні депутати, але навіть суспільний резонанс не змусив підконтрольну міському голові Володимира-Волинського Петру Саганюку більшість позбавити Руслана Мороза депутатства.

До речі, на минулих місцевих виборах Руслан Мороз був номером два у списку партії «Сильна Україна» після Петра Саганюка. Але, схоже, той звички здавати «своїх» не має.

Відчувши вседозволеність, Руслан Мороз продовжив нападати на людей, зокрема депутатів, які стали на захист постраждалих. Першим у приціл скандаліста потрапив його колега по депутатській роботі Сергій Коба. 17 березня 2014 Руслан Мороз підійшов до автомобіля Сергія Коби, у якому той перебував, різко відчинив водійські дверцята та, нахилившись, почав висловлювати своє незадоволення з того, що Коба захищає постраждалих, погрожував йому та його сім'ї насильством.

Насамкінець, вдарив Кобу в шию рукою, в якій був затиснутий металевий предмет. Сергій Коба написав заяву у міліцію. Згодом справу передали до суду, який визнав Руслана Мороза винним за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження. Але останній подав апеляцію і домагається скасування вироку.

Дісталося від Руслана Мороза і ще одному депутату, але вже районної ради Павлу Карпюку. До нього Руслан Мороз теж мав претензії за стійку правозахисну позицію постраждалих і на день народженні у спільних знайомих нецензурно висловлювався на адресу Павла Карпюка та поводив себе агресивно, чим порушив громадський спокій. За цим епізодом Володимир-Волинський міський суд визнав Руслана Мороза винним і присудив йому аж 85 гривень штрафу. Гуманний апеляційний суд у Волинській області взагалі його виправдав.

Щодо побиття громадянина Юрія Стемковського, то сут Володимира-Волинського таки визнав Руслана Мороза винним за статтями 296 (хуліганство), але він потрапив під амністію і, так би мовити, відбувся легким переляком. Тепер Юрій Стемковський оскаржує це рішення в апеляційному суді Волинської області.

На 10 годину 14 серпня 2014 року запланований пікет апеляційного суду Волинської області з вимогами об’єктивно вивчити матеріали справи та покарати винного.

Варто також зазначити, що сьогодні Руслан Мороз програв справу проти активістки Майдану, дитини-сироти Ольги Нечитайло у якої він вимагав 55 тисяч гривень моральної шкоди за те, що дівчина на одному із віч у Володимирі-Волинському назвала його нічний клуб «розсадником бандитизму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
З княжого Показати IP 13 Серпня 2014 10:19
Та купив він з потрохами вже весь суд. все місто це знає і Руслан по пяні всім це розказує і ше й каже шо грошей більше немає. бо потратився дуже на суддів.
місцевий Показати IP 13 Серпня 2014 13:28
люди більше того то не Стемковський а той бандюга оскаржує рішення суду . бачте він побив але не виний
Микола Показати IP 13 Серпня 2014 14:20
ТОГО ГОПНИКА ДАВНО ПОРА ЗА ГРАТИ . І ЩОБ У МІСТІ НИМ І НЕ СМЕРДІЛО
777 Показати IP 13 Серпня 2014 16:02
А з якою метою пікетувати, В.-В. суд його засудив, а звільнити по амністії це обов'язок суду, а не право... Люди не будьте стадом, навіть пікетуючи за гроші, розбирайтесь за що ви кричите!!! Окрім того, Стемковський не оскаржує вирок!!! Р.S. На Сході вже дебіли докричались!!!!!!!!!!!!!!
Юлька Показати IP 13 Серпня 2014 16:09
Вже плитуть лапті гопнику ! Ще судиться з депутатами Дмитруком Л і Кобою С,ті хлопці затянуть до ВС,бо тут в нього все схвачено.
333 Показати IP 13 Серпня 2014 16:33
Дмитрук це старий маразматик який порушує закон усе свое життя коба криса злодій який обікрав своїх братчиків карпючків от така опозиція у Володимирі а за вікна прийдеться відповідати перед законом і за те як ви працюете у владі і за контрабанду
До волинян Показати IP 13 Серпня 2014 21:12
Дмитрук ще пів року тому хвалився великою дружбою з Вадимом колесниченком а зарас розказує про те як він сидів на золотому унітазі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus