USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голову Волинської ОДА вводять в оману?

12 Січня 2009 18:02
Під час звіту голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк зазначив, що одним із досягнень минулого року є те, що кілька віддалених населених пунктів Волині відтепер мають змогу дивитися Волинське телебачення. Це викликало здивування деяких депутатів, присутніх під час спільного засідання комісій облради з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів, з питань, пов’язаних із ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та надзвичайних ситуацій, із питань місцевого самоврядування населення, розвитку територій, регуляторної політики та соціального розвитку села, а також з питань духовності, культури, релігій, засобів масової інформації, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями, – повідомляє 12 січня репортер «Волинських Новин».
Микола Романюк зазначив, що наразі програми обласного телебачення мають змогу дивитися жителі кількох віддалених населених пунктів Волині. Депутата Валентину Блінову здивувала інформація щодо селища Цумань, яке теж значилося у переліку щасливців. Вона розповіла, що в неї є дані про те, що у селах поблизу Цумані Волинське телебачення не показує.
Натомість Микола Романюк розповів, що він розмовляв із селищним головою цього населеного пункту 31 грудня 2008-го і той запевнив  у протилежному. Проте депутат Валентина Касарда зазначила, що у селі Грем’яче (неподалік селища Цумань) програм ВТ не транслюють.
Через якийсь час Микола Романюк розповів, що за його дорученням сьогодні ж цю інформацію перевірили – дзвонили до селищного голови, і пана Семерея (Петро Семерей ­– член Національної комісії регулювання зв’язку – «ВН»). Ті запевнили, що у самому Цумані Волинське телебачення показує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus