USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Голови РДА та ОТГ відзвітують щодо неосвоєних державних коштів

16 Лютого 2018 08:59
Народний депутат Ірина Констанкевич звернулась до голів РДА та ОТГ 23-го округу на Волині з проханням надати довідки щодо освоєння коштів з державного фонду соцеконому.

Протягом 2017 року Камінь-Каширський, Любешівський, Маневицький та Ківерцівський райони чотирма траншами отримували субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за сприяння Ірини Констанкевич. Загальна сума надходження у 2017 році – 27 836 072 гривні.

Варто зауважити, що не всі кошти були освоєні розпорядниками, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

У своєму запиті, скерованому головам Камінь-Каширської, Ківерцівської, Маневицької РДА, заступнику голови Любешівської РДА та головам Прилісненської, Колківської, Любешівської, Цуманської та Жидичинської ОТГ, нардеп просить провести робочі зустрічі розпорядників коштів, власників та керівників об’єктів, на які були направлені ці кошти та проаналізувати раціональність та ефективність їх використання. Також Ірина Констанкевич закликала встановити причини невикористання частини коштів, зазначити джерела співфінансування цих об’єктів.

«Прошу надати інформаційні довідки по кожному об’єкту та копії накладних та актів виконаних робіт. А також, довідки щодо об’єктів, на які залучалися кошти за субвенцією на соціально-економічний розвиток регіонів, про надходження та використання інших коштів на ці об’єкти з державного бюджету та місцевих бюджетів в 2017році», – зазначила Ірина Констанкевич.

В підсумку нардеп звернулась із проханням надати пропозиції щодо об’єктів, які потребують у 2018 році фінансування за рахунок коштів з державного фонду соцеконому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ДО ГУНЧИКА ВП Показати IP 16 Лютого 2018 11:15
ЗРОБІТЬ АНАЛОГІЧНО І ДЛЯ ШАЦЬКОГО РАЙОНУ БО НАШІ КЕРІВНИКИ ЗА ТРИ РОКИ УМУДРИЛИСЬ НЕ ОСВОЇТИ БІЛЬШЕ ДВАДЦЯТИ МЛН ГРИВЕНЬ ТО МОЖЕ ЇМ СТАНЕ СОРОМНО ХОЧ ПЕРЕД ЛЮДЬМИ АТО РАЙОННА РАДА МАЄ ФІНАНСУВАННЯ ПІВТОРА МІЛЬЙОНА НА 2018 РІК А ВЧИТЕЛЯМ ЗНІМАЮТЬ ДОПЛАТИ А ДЛЯ ЧИНОВНИКІВ ГРОШІ Є і про премії не хай розкажуть бо їм заплатили явно не за провали в роботі ОСОБЛВО ШАЦЬКА ОТГ ЯКА НЕ ОВОЇЛА БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ МЛН І СВІТЯЬ
вчитель шацької школ Показати IP 16 Лютого 2018 11:17
це гірка правда ото влада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus