USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Горять усі терміни»: 10-річній волинянці терміново збирають кошти на реабілітацію

20 Жовтня 2020 17:53
Десятирічна Вікторія Павлік з села Скобелка Горохівського району бореться одразу з декількома важкими хворобами. У дівчинки, що народилася із трійні, у 2015 році поставили страшний діагноз: дитячий церебральний параліч, подвійна гепіплигія. Когнітивна недостатність, симатоматична епілепсія, субарахноїдальна кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішня компенсована гідроцефалія. Хворобу супроводжують постійні приступи, щоб якось їх полегшити, дитині дають сильні препарати.

Наразі дівчинці терміново потрібно пройти курс реабілітації, проте сума, яку виставили у клініці, для багатодітної сім’ї не підйомна.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила мама хворої Леся Павлік.

«Це мій материнський крик про допомогу. На жаль, повезти Вікторію на реабілітацію раніше не мали змоги, у неї постійно були приступи, через які це і відкладалося. Наразі ми пройшли усі необхідні обстеження і готові їхати у Трускавець на реабілітацію. Потрібно лише зібрати необхідну суму, а це майже 51 тисяча, з яких вдалося зібрати лише 10, а їхати скоро, вже всі терміни горять... Я вірю в доброту людей, і в те, що вони допоможуть моїй маленькій донечці», – каже мама.

Зазначимо, що реабілітація буде проходити у Міжнародній реабілітаційній клініці Козявкіна у Трускавці. Сума, яку необхідно зібрати, становить понад 50 тисяч гривень. В цю суму входить сама путівка та ряд необхідних для покращення стану дитини послуг. Кошти необхідно зібрати до 26 жовтня.

Усі, кому небайдужа доля 10-річної дічинки, можуть переказати кошти за такими реквізитами:

Приватбанк: 5168742710021423 Леся Павлік (мама дівчинки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus