USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Горіли будинок, авто та кухня: на Волині вчора сталося 10 пожеж

14 Квітня 2024 11:03
13 квітня у селі Заозерне Головненської громади трапилася пожежа в господарській споруді.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

На місце події прибув черговий підрозділ 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль спільно з працівниками місцевої пожежної охорони села Головне. Рятувальники за допомогою водяного ствола приборкали займання. Повідомлення про пожежу надійшло о 04:09 ліквідовано о 04:37. Імовірна причина пожежі – недолік конструкції димаря.

Рятувальники 13-ї ДПРЧ селища Маневичі спільно з працівниками МПО Костюхнівка ліквідували пожежу літньої кухні в селі Колодії Маневицької громади. Ймовірна причина події – недолік конструкцій нагрівальних печей.

Читати ще: У Луцькому районі на перехресті зіштовхнулися два легковики

Надзвичайники 6-ї ДПРЧ м. Ківерці приборкали займання житлового будинку в селі Озеро Ківерцівської громади. Травмованих під час пожежі та її ліквідації – немає. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Рятувальники 20-ї ДПРП загасили пожежу транспортного засобу в селищі Торчин Луцького району. Імовірна причина – несправність електричної системи автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus