USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.93

Горіли квартири, лазня і господарська будівля: за добу волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі

26 Грудня 2023 11:11
Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі у житловому секторі Волинської області.

Про це інформує Г ДСНС Волині.

25 грудня об 11:53 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п'ятиповерхівки на вулиці Підколодного у Ковелі. За викликом спрямували рятувальників 4-ї ДПРЧ. З’ясувалося, що горіння виникло в кухні – охопило меблі й побутову техніку. Займання локалізували о 12:23, ліквідували о 12:45. Працювали дві ланки газодимозахисної служби. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електроварильної поверхні.
Увечері близько 17-ї години рятувальники 4-ї та 19-ї ДПРЧ вирушили за сигналом тривоги на вулицю Брестську у Ковелі. Пожежу, що виникла в одній з квартир багатоквартирного одноповерхового будинку, рятувальники ліквідували за пів години. Імовірно, займання трапилося через необережність під час куріння.
Читати ще: У Ковелі діти отруїлися чадним газом

Увечері рятувальники 8-ї ДПРЧ ліквідували пожежу в приватній лазні у селі Сошичне Камінь-Каширського району, що, імовірно, трапилася через несправність пічного опалення.
А рятувальники 2-ї ДПРЧ ліквідували горіння в господарській споруді у селі Забороль Луцького району. Причина пожежі – необережність під час куріння невстановленої особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН. Показати IP 26 Грудня 2023 14:21
ЯКЩО БАНЯ НЕ ГОРІЛА ТОЦЕ НЕ БАНЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus