USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Необережність під час куріння: у пожежі на Волині загинув чоловік

1 Січня 2024 15:35
У селі Світязькі Смоляри Ковельського району під час пожежі в будинку виявлено загиблого господаря 1969 року народження. Інформація про подію до служби 101 надійшла від поліції. Пожежно-рятувальні підрозділи до ліквідації пожежі не залучали. Причина – необережність під час куріння загиблого.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Читати ще: У селі на Ковельщині горів будинок

Окрім того, загорання стіжка соломи ліквідовано в селі Борочиче Луцького району, причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читати ще: Зайнялося в кухні: у Луцьку на Липинського горіла квартира

У селищі Маневичі ліквідовано пожежу в цегляному одноповерховому житловому будинку, вогонь пошкодив перекриття на площі 4 кв. м, стіни на площі 40 кв. м. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus