USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гоцалюку показали «Ланос» Кропиви. ВІДЕО

22 Серпня 2008 13:00
Перепалкою закінчилася зустріч заступника міського голови Петра Гоцалюка та гендиректора ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександра Кропиви на злополучній котельні на вулиці Карбишева, 2. Про це 22 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Про зустріч Петро Гоцалюк та Олександр Кропива домовилися відразу після прямого ефіру на телеканалі «Аверс» . Головне питання, яке цікавило заступника міського голови – коли «Луцьктеплоенерго» відновить теплопостачання двох найбільш густо заселених мікрорайонів міста. На це пан Кропива нагадав колишню позицію за принципом «12 стульев»: зранку гроші, в обід тепло. Мовляв, спершу ДКП «Луцьктепло» має повернути борги.
Власне, існує солідна різниця в обсягах цього боргу: міська влада вважає його майже на 2 мільйони гривень меншим, аніж ТзОВ.
Зрештою, пан Гоцалюк зміг ознайомитися з «Ланосом» Олександра Кропиви – лічильником, який обліковує тепло на виході з «Луцьктеплоенерго». За словами бізнесмена, цей лічильник дозволяє «Луцьктеплу» контролювати кількість тепла.
Натомість заступник міського голови дорікнув, що донині ведеться лише технологічний облік, а не комерційний. Насамкінець зустрічі виникла гостра полеміка поміж паном Гоцалюком та головним інженером «Луцьктеплоенерго» Сергієм Бабичем, яка переросла в банальну перепалку. Так що наразі головне питання – коли у лучан з’явиться гаряча вода – лишається відкритим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
перехожий Показати IP 22 Серпня 2008 13:19
Якщо луцька влада вважає, що винна «Луцьктеплоенерго» 10 "лимонів", то нехай негайно цю суму перерахує на рахунок виробника тепла та й годі. А за 2,7 мільйона, які є об’єктом супечки, можна ще дискутувати. Але не можна робити так, як це робиться сьогодні: місто визнає свій борг у меншій сумі і... всерівно його не повертає. Якийсь дитячий садочок з великими девідентами для посадовців міськради за рахунок сумлінних платників комунальних послуг. При таких комісійних можна зробити і широкий жест - перерахувати місячну зарплату потерпілим від повені. "Комісійні", що наростуть від несплати боргу лише за один місяць, з лихвою покриють всі витрати по зряплаті.
Постраждала Показати IP 22 Серпня 2008 17:17
Я все розумію. Борги... Мільйони... Але чому страждають завжди звичайні пересічні люди? В мене боргів за компослуги немає. В мене немає великих статків. "Лексусів" останньої моделі також немає. Але я хочу мати те, що можу мати - ДАЙТЕ ГАРЯЧОЇ ВОДИ!!!!!!!!!!!!!
Простий Показати IP 22 Серпня 2008 22:33
Та все дуже просто, пані - "Луцьктеплоенерго" фізично не може запустити котельню. Газ від-клю-че-ний
Анонім Показати IP 23 Серпня 2008 09:50
Ніхто нічого не віддасть. Тут одних комісійних Шиба має - 150 тисяч гривень щомісяця. Хай Кропива разом з мешканцями Луцька смокчуть лапу, поки вони мріють про гарячу воду - грошикі все капають в кишеню до Шиби.
Анонім Показати IP 23 Серпня 2008 09:53
Що радіація зробила з ангелом?! Чотири крила?! Зате від памятника у захваті архітектор Шиба. Це для Луцька головне. І як точно Богдан Павлович вибрав місце для памятника "Жертвам Чорнобилю" - Меморіал Слави! Є чим пишатися!
Анонім Показати IP 23 Серпня 2008 20:25
Це вже занадто !!! Скільки ж можна одній лЮДИНІ тероризувати 30 % населення Луцька. Та хіба не знайдеться нікого, хто б міг раз і назавжди навести порядок з тією котельнею. Народ хоче ..... гарячої води !!!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 09:07
Правильно. Треба Шибу вже ставити на місце! Скільки можна тероризувати 30% мешканців міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus