USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

ГПУ розслідує скандальну справу з «рюкзаками Авакова»

6 Липня 2015 22:00
Керівництво МВС підозрюють у зловживаннях щодо закупівель рюкзаків для військових. Наразі відкрито кримінальне провадження, - інформує ТСН.

Нагадаємо, згідно з результатами розслідування журналіста Романа Бочкали, МВС закуповувало рюкзаки для армії через підставні фірми міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. При цьому рюкзаки закупили за «космічними» цінами (6000 рюкзаків по 3000 гривень за штуку), а самих рюкзаків так і не побачив жоден український воїн.

Закупівлю неякісних рюкзаків для МВС і Нацгвардії у фірми-виробника, яку пов'язують з дружиною глави МВС Арсена Авакова.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ДЕ АРМІЙСЬКІ «РЮКЗАКИ АВАКОВА» ЗА 16,5 МІЛЬЙОНА? ВІДЕО

Слідчі відкрили кримінальне провадження щодо можливих зловживань під час закупівлі рюкзаків для МВС та Національної гвардії. Про це заявив виконувач обов'язків генпрокурора, перший заступник генпрокурора України Володимир Гузир.

Розпочато досудове розслідування за цими обставинами", - наголосив він і додав, що це кримінальне провадження розпочато за його наполяганням.

Наразі, зі слів Гузиря, провадження перебуває у розслідуванні спецуправління, що займається розслідуванням злочинів, скоєних високопосадовцями.

"Стверджувати, що на сьогоднішній день там є якісь фігуранти, я не маю дозволу процесуального керівника", - пояснив виконувач обов'язків глави ГПУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Липня 2015 01:01
коментар було видалено
квітКА Показати IP 7 Липня 2015 07:00
А от цікаво, Аваков подасть у відставку, чи лише розведе ср...ч у фейсбуці?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus