USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гравці «Волині» назвали фаворитів Євро

5 Липня 2016 17:11
Євро-2016 щойно, здавалося б, почалося, а наступного вікенду буде зіграно фінал. Напередодні найважливіших поєдинків чемпіонату прес-служба Волині запитала у діючих та колишніх футболістів луцької “Волині” про те, кого б вони хотіли побачити у завершальному матчі Євро? І яку збірну чи гравця вважають прикладом для українського футболу?

Дмитро Козьбан, нападник:

- По-перше, хотів би бачити в фіналі Португалію і тільки за те, що в ній є Роналду. Дуже бажаю йому виграти це Євро. А друга команда у фіналі — Франція. Тоді це буде цікавий матч. Дуже сподобалася збірна Ісландії. Билися до кінця, віддавалися, один з одного грали і дійшли аж до чвертьфіналу. Це ті якості, яких не вистачило Україні.

Ще дуже сподобався Уельс, особливо його лідери. Бейл та Ремзі реально самотужки пронесли команду до півфіналу. От би так і лідерам української збірної грати!

Артем Кичак, воротар:

- Мій вибір фіналу — Уельс-Німеччина. Німці по грі найсильніші від усіх на чемпіонаті. А Уельс подобається командною грою, всі відпрацьовують один з одного і заслуговують грати у фіналі.

Приклад українським гравцям треба брати з команд, які працюють на полі один за одного і через це виглядають як єдине ціле. Проаналізувати слід гру Італії, Хорватії, Уельсу, Німеччини, тієї ж Ісландії.

Івіца Жуніч, колишній центральний захисник “Волині”, нині гравець російського “Оренбурга”:

- Я, напевне, не оригінальний, але Ісландію треба розбирати, може, навіть не стільки гру, скільки, що в серці цих хлопців. Реально здивували своїм настроєм і відсутністю боязні будь-якого суперника. Навіть французи їх побоювалися, хоч і розгромили. Але погляньте — два голи господарям чемпіонату ісландці таки відвантажили!

А у фіналі нехай зіграють Португалія та Франція. Мені такий матч було б цікавіше дивитися, бо Уельс та Німеччина більш прагматичні.

Сергій Кравченко, капітан “Волині” у сезоні 2015-2016 рр.:

- Було б цікаво, якби у фіналі зустрілися Німеччина та Португалія. Такий матч став би окрасою всього чемпіонату. Чому? Так, Уельс — молодці, чудово грають, можливо, навіть краще Португалії. Але Роналдо і компанія в фіналі створять більше проблем німцям чи Франції. Взагалі, я вболівав за Іспанію, але оскільки вони вилетіли, то тепер за Німеччину. В основному через те, що там грає Тоні Кроос, як і я опорний півзахисник. Дуже мені до вподоби цей хлопець із “Реалу”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жорік Показати IP 5 Липня 2016 18:33
Не можу зрозуміти чому ви всі вчепилися за Роналдо! Грає команда а не один гравець з відомим призвіщем. Все одне мені по.... я вальнув 1000 на перемогу Уельса тому що їх гра заслуговує на переогу. Фінал Уельс Німечинна!!!!
CR7 до Жорік Показати IP 7 Липня 2016 10:18
Іди в*ьни в туалеті. І не плач за своєю 1000 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus