USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гравцю «Волині» пропонують мільйонний контракт

2 Січня 2015 10:29
Румунський хавбек луцької "Волині" Ерік Бікфалві може продовжити кар'єру в Казахстані. Як повідомляє румунське інтернет-видання Fanatik, в послугах півзахисника, який у поточному Чемпіонаті України забив дев'ять голів, зацікавлений футбольний клуб "Астана".

Згідно з даними Fanatik, "Астана" пропонує Бікфалві контракт на суму в один мільйон доларів. Втім, Ерік не поспішає переїжджати в Казахстан, оскільки розуміє, що в такому разі його шанси потрапити в національну збірну помітно знизяться.

Крім "Астани" на Бікфалві претендують ще кілька клубів з Туреччини та Німеччини. Fanatik з посиланням на власні джерела повідомляє, що "Дніпро" пропонував Еріку контракт на суму в 600 тисяч доларів.

Раніше Бікфалві заявив, що його контракт з "Волинню" діятиме ще півроку і його все влаштовує в Луцьку.

Нагадаємо, головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що домовитися з Бікфалві не вдалося, а Матей поїде з дніпропетровською командою на перший збір. Так, мовляв, у півзахисника луцької «Волині» Еріка Бікфалві такі апетити, що йому радять шукати інший варіант, аніж дніпропетровський ФК «Дніпро». Попередньо двома футболістами з «Волині» цікавився клуб із Дніпропетровська. Двоє - півзахисники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А чого не повністю? Показати IP 2 Січня 2015 13:15
Главным претендентом на Эрика считался днепропетровский Днепр, однако, по информации источника, румына не удовлетворило предложение в размере 600 тысяч евро в год. Это больше, чем зарплата Бикфалви в Волыни (порядка 30 тысяч евро в месяц), но меньше, чем предлагает Астана. Клуб из Казахстана готов платить Эрику 1 млн евро в год. http://football.ua/ukraine/259118-smi-dnepr-predlagal-bikfalvi-600-tysjach-v-god-astana-daet-1-mln-evro.html
агентура Показати IP 3 Січня 2015 15:48
Це все басні дєдушкі Крилова. Агенти мутять воду в ЗМІ в грудні - лютому і в травні - серпні, запускають їм потрібну інформацію, а всі наші сайти із задоволенням розпускають потрібні агентам чутки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus