USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гравцями «Волині» цікавиться кілька клубів, - Демяненко

9 Листопада 2012 15:31
Хавбеком луцької «Волині» Еріком Бікфалві (на фото) та деякими футболістами команди цікавляться відразу кілька клубів.

Про це головний тренер клубу Анатолій Демяненко розповів виданню «Спорт-Експрес в Україні».

З його слів, нині не варто говорити про перехід гравців «Волині» до інших клубів, але інтерес до луцьких футболістів таки існує.

«Те, що інтерес до Біквалфі та інших футболістів «Волині» дійсно є, можу підтвердити», - сказав тренер.

Також він повідомив, що іноземні новачки адаптувалися в клубі «у якійсь мірі». «Самі розумієте, команда будується не за півроку. Для створення боєздатного колективу потрібно два-три сезони. Тільки завдяки копіткій праці можна досягти професійного зростання, як в індивідуальному плані, так і для команди в цілому», - зазначив фахівець.

Окрім цього, Демяненко прокоментував майбутній матч «Волині» з криворізьким «Кривбасом». Мовляв, суперник грає нестабільно та деморалізований, але це може зіграти «поганий жарт» з «хрестоносцями».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus