USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Греція планує відкрити кордони для туристів з 14 травня: умови

9 Березня 2021 19:14
Греція планує розпочати туристичний сезон. У тому випадку, якщо епідемічна ситуація з COVID-19 дозволить, країна відкриється з 14 травня.

Про це повідомляє 24 канал.

Міністр туризму Греції Гаррі Теохаріс заявив, що потрапити на територію держави можна буде при наявності негативного ПЛР-тесту або якщо людина повністю вакцинувалася від коронавірусу.

Греція має намір почати свій життєво важливий літній сезон до середини травня, повідомив Теохаріс.

Він також додав, що будуть вітатися ті туристи, які перед поїздкою будуть вакциновані, або у них будуть антитіла чи негативний тест на коронавірус. Всі туристи будуть проходити вибіркову перевірку.

Нагадаємо, на початку березня уряд Греції продовжив в країні локдаун і посилив обмеження, введені через COVID-19. Новий режим буде діяти до 16 березня.

Раніше міністр туризму Греції Харріс Теохаріс закликав запровадити сертифікати вакцинації, щоб відновити масовий туризм вже цього літа.

Крім того, Кіпр попри обіцянку так і не відкрився для українців з 1 березня. Курортна країна відклала відкриття на невизначений термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Березня 2021 23:10
А як будуть перевіряти на антитіла:аналіз крові де здавати тут чи на кордоні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus