USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Громадські активісти ініціюють круглий стіл щодо утилізації сміття на Волині

17 Лютого 2017 18:32
Чиновників, громадських активістів та підприємців, які готові надати проекти утилізації сміття, запросять до участі у круглому столі.

Про це йшлося під час засідання постійно діючої комісії громадської ради при Волинській облдержадміністрації з питань промисловості, будівництва, транспорту,зв'язку, містобудування, ЖКГ а інфраструктури 17 лютого.

Голова комісії Назар Романюк зазначив, що увесь цивілізований світ вже давно переробляє сміття і що цивілізованіша країна, то менше сміття у ній залишається. Члени громадської ради хочуть ініціювати низку перевірок, зокрема, у закладах охорони здоров’я, адже надходять заяви про те,що вирізані пухлини та відрізані кінцівки в лікарнях викидають просто у сміття, хоча ці рештки повинні спалюватися. Так, раніше порушували питання будівництва печі для спалювання цих решток поблизу міського цвинтаря в селі Гаразджа.

Отже, на наступне засідання комісії хочуть побачити конкретні цифри, показники та окреслити кроки вирішення проблем з утилізацією сміття. Окрім цього, планують організувати засідання круглого столу з питань утилізації сміття, залучивши охочих долучитися до утилізаційного процесу, наприклад, тих, хто звертався в облдержадміністрацію з проектами переробки сміття.


Голова громадської ради Олександр Волянюк зазначив, що говорив з начальником управління екології та природних ресурсів ОДА Дмитром Новохатським щодо участі посадовця у засіданні, тож він відвідає круглий стіл, де обговорюватимуть згадані питання.

Отже, члени комісії підтримали ініціативу організації круглого столу на тему утилізації і сортування сміття на території Луцька та області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 18 Лютого 2017 18:01
Дуже гарний носик !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus