USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи поїхала «Варта порядку» з Луцька?

1 Листопада 2015 16:10
Представники Громадського формування «Варта порядку» спростовують інформацію, яка шириться соціальними мережами, що нібито члени ГФ брали участь у фальсифікації виборів до місцевих рад 25 жовтня, а також те, що вони нібито виїхали за межі області з метою ведення військових операцій в Дніпропетровську.

Інформацію спростували у Громадському формуванні «Варта порядку».

Зокрема, керівник прес-служби «Варти» Олександр Волянюк заявив: «За станом на сьогодні (1 листопада – ред.) всі учасники формування перебувають зі своїми сім’ями (окрім груп, які патрулюють місто), жодних вказівок на виїзди в іншу область не отримували й отримувати не будуть. Всі автомобілі, якими користується ГФ «Варта порядку», теж не покидали межі області».
З його слів, владу Волині «лихоманить» і поява неправдивої інформації зумовлена результатами першого туру місцевих виборів. І озвучення наклепів, особливо з вуст чиновника, радше нагадує «полювання на відьом».

«Звертаємося до волинян із проханням не піддаватись провокаціям та наклепам. Громадське формування «Варта порядку» є аполітичним формуванням, створене з метою запобігання скоєнню правопорушень. Щоденно наші хлопці спільно з правоохоронцями патрулювали, патрулюють, і будуть патрулювати Луцьк. До слова, така співпраця триває з 2001 року, тобто жодних приватних інтересів ГФ «Варта порядку» не захищає, та й, згідно статуту, межі компетенції формування поширюються лише на Луцьк. Ми не дозволимо дискредитувати роботу патріотів своєї країни», - пише Волянюк.

«Всі намагання діючої влади, обласної держадміністрації, зокрема її очільника Володимира Гунчика очорнити в очах лучан «Варту порядку», приречені на поразку», - прокоментував також ситуацію керівник Громадського формування Олександр Тиводар.

Так, він пригадав нараду 30 жовтня, яку із силовиками проводив Володимир Гунчик. Там очільник ОДА без пояснень та деталізації заявив, мовляв, «Варта порядку» під час виборів нібито проводила фальсифікації.

«Варта порядку» стоїть на захисті демократичного волевиявлення громадян. Обманути лучан у діючої влади не вийде, люди не короткозорі і розуміють, хто кому що насаджує. Усвідомлюють, що наразі чиниться масовий адміністративний тиск», - підсумував Тиводар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 16:23
А де Палиця?
знайко Показати IP 1 Листопада 2015 17:39
А Гунчик з "гарантом" лише можуть наклепами і плітками займатись і в цьому саме Гунчик майстер, на автозаводі так робив постійно! Сам голова ОДА як вогню боїться УКРОПу і буде все робити правдами і не правдами щоб принизити і знищити їх!
123 Показати IP 1 Листопада 2015 17:51
Гунчик *андон. Вже до такого вдаються. Бридко, гидко, низько і підло. І Романюк таке саме *айно. Раніше хотів на пенсію обох, а тепер на нари.
вк до 123 Показати IP 1 Листопада 2015 20:08
100% згода!)!!!!
солдат Показати IP 1 Листопада 2015 19:48
Хай ліпше займаються демобілізованими та їхніми проблемами. Бо як ми взірвемось, то мало не покажеться. З ділянками проблеми, бо немає, путівки на оздоровлення тільки за тиждень до виборів почали щось пропонувати, а по пропавших безвісті взагалі немає інформації. У них все гаразд?
кришує гунчик і рома Показати IP 1 Листопада 2015 19:48
Зайдіть на сайт .Батов Г.Ф .Шо то за директор, він нічого не робить , він нічого не знає , кругом бардак , ..." Розкольники-аферисти відразу використають корисних для них корисливих - ненажерливих ,-багатьма списками . ! 1й список очолить Надія Іванівна Боярчук якій крім усіх *надходжень* кожен рік учні збирають на Ювілей !!! з нагоди дня народження . Замкнуть список касири: взаємодопомоги ,благодійних надходжень , та хабарів . Яких з НАСМІШКОЮ над самим-собою Романюк В. В . - нагороджував підготовленим своїми командирами- заколотниками списком з нагоди Дня Учителя ! 2й список очолить заслужений радник істинно народного депутата , а замкнуть ті хто висміховує батьків (називають за виказану правду про непомірну поборщину , - * Скандальна мама...* ,) та учнів які стогнуть : " Ноутбук , за екзамен , чи не за жирно ?" ; " Коробка передач до іномарки , золотий ланцюжок з кулоном ..." ; " Поляна із скатеркою самобранкою ! ". 3й список очолить Романюк В. В.(демянюк) один з лідерів доведення бурси до стану обібраної до нитки, замкнуть спиртобарон із алкоповязаними ((( михальський к* ))). 4й список з слів батова : "... я їй дав положення в сувпільстві ..." очолить Сама генеральний секретар навчальної частини , а завершат гена с лв . У 5й і слідуючі списки всі ті хто побачив , що ШЕФ це не " СИЛЬНА РУКА " яка потрібна для наведення елементарного порядку !!! Протестні настрої перевищили домайданний рівень 2013р. ЛЮДИ ГОТОВІ ДО РОСТРІЛІВ ЧИНОВНИКІВ !!! На завершення під*єднають не багатьох тих які стверджують , - від нього не віднімеш того , що він вміє говорити . КОМАНДА яка плідно з ним працює ... після команди сільського капітана : " ...списуйте все по максимуму ..." Спише на НЬОГО все : неробство , незнайство , невміння , ... Шо то за директор ? ! Тільки бовтає ! ? Яка тверда рука ,- бовтун . Ще один БОВТУН ! Та тим запахом вже не пахне - він вже очі виїдає .!!!
Волинянин до кришує гунчик і рома Показати IP 2 Листопада 2015 00:17
Невже такий бред може написати нормальна людина?Якесь психічно хворе, воно ж не тільки писати,певно й говорити не вміє!!!
за державні мільйони до Волинянин Показати IP 2 Листопада 2015 21:45
911 Сьогодні 07:41 відповісти +42-18 Треба збиратися і гнати порошенків ,гунчиків,романюків,ткачуків бо доведуть людей до повного зубожіння і узурпаціі.
Анонім до кришує гунчик і рома Показати IP 2 Листопада 2015 12:07
ЦЕ ЩО БУЛО??????
андрійко Показати IP 1 Листопада 2015 22:39
тому хто пише таку інфу треба по дзьобі надавати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus