USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадські організації Волині ліниві?

26 Вересня 2008 14:01
Голова Волинської державної адміністрації Микола Романюк під час прямого телеефіру на Волинському телебаченні розповів про діяльність громадських організацій області, – інформує 26 вересня репортер «Волинських Новин».
За словами губернатора, наразі на Волині зареєстровано більш ніж 350 громадських організації, та активних із них мало. «Половина громадських організацій Волині просто критикують владу. Але є ряд й таких, що вносять конструктивні пропозиції. Ми готові до співпраці», – підкреслив він. «Якщо до нас йдуть і не просять тільки «дай гроші» – в основному це так – а ще й вносять якісь свої пропозиції, таке ми вітаємо», – наголосив посадовець.
Микола Романюк відзначив, що активними є молодіжні громадські організації. Він розповів, що дуже запам’яталася йому остання зустріч із молодіжними лідерами, де вони внесли конкретні пропозицій щодо вирішення проблем у області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВПГ НМС Показати IP 26 Вересня 2008 19:22
Волинська правозахисна група внесла майже рік тому назад п.М.Романюку программу співпраці влади і ГО із забезпечення реалізації прав людини. До цих пір відповіді ми не отримали. Ми відмічаємо системне порушення прав людини на Волині. Проти ковельчанина Артюшенко не було підстав порушувати кримінальну справу - висновок суду. Це через три роки його перебування в тюрьмі, катувань. Наша прокуратура його видала одеським злочинцям в посадових мундирах. Незаконне засудження Воробей, З.., Р... Хто чув позицію ОДА по цих справах?.Чи в ОДА немає юристів? Хто дав оцінку тому, що кримінальний злочинець від імені держави довів цих людей до тюрьми, бо чесний слідчий відказався? Дали громадські організації. Ми не чуємо і не бачимо позиції ОДА в захисті прав людини, свободи волинян, закону і права? Чому ? Краще мовчати і робити вигляд що проблему не бачимо, або її не чуємо. Кожна справа з незаконного позбавлення житла наших співгромадян проходить через нотаріусів. Управління юстиції не бачить проблеми. Не чує проблеми. Молоді люди не знають як себе вести, при затриманні міліцією. Не знають своїх прав. Це після непотрібної правової роботи, правового виховання проведеного державними структурами. ВПГ підготовила памятку Молодому українцю, шукаємо гроші для її видання. Тому давайте запитаємо у суспільства : Кому давати гроші ? Той хто робить, спасає людей, бореться за його право. Чи тому хто нічого не бачить, не чує, не пропонує, не робить ? Ось уже буде скоро рік, як ми чекаємо конкретної, ділової відповіді на наші пропзиції. Або надавайте державну підтримку тим, хто робить, або робіть самі: забезпечуйте чесне правосуддя, захищайте законні права людей, спонукайте прокурорів захищати в державі закон і право.
НМС Показати IP 26 Вересня 2008 19:33
Хотілось би почути які "конкретні прпозиції"? Бо я не впевнений, що нинішня влада здатна їх реалізувати. Пропозиція депутатського звернення підтриманого міською радою по мобілізації зусиль луцької міської, районної, ліпінської сільської рад, власників авторинку, КРЗ по відродженню загубленої дороги з КРЗ на обїздну, до цих пір не реалізована. Германія починала відродження з розбудови доріг. Ми руйнуємо ті дороги, що вже були побудовані. Потрібно копати глубже, дивитись в корінь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus