USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громадські організації Волині не знайшли 33 хвилин для вшанування жертв Голодомору?

6 Вересня 2008 15:10

У Луцьку на акцію вшанування жертв Голодомору «33 хвилини» не з’явилося чимало громадських організацій. Це не стосується лише кількох членів «Національного альянсу», адже, за словами очільниці Волинської округи Пласту Ліни Остапчук, останні виступили співорганізаторами заходу. Про це повідомив 6 вересня кореспондент «Волинських новин».
 
Із 10 громадських організацій, які мали бути учасниками акції, прибули лише представниці «Національного альянсу». Інші запрошені, літератори із «Лесиного кадубу», учасниці жіночих громадських організацій не віддали шани загиблим під час Голодомору.
 
«Громадські організації активні лише тоді, коли розподіляють фінансування. Ми їх запрошували без адміністративного примусу», – зазначив заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Чорна кава Показати IP 6 Вересня 2008 15:41
Добре що в Гузя є купка студентів - завжди можна когось послати для галочки.
Анонім Показати IP 7 Вересня 2008 16:27
Зате без всякого запрошення прийшли місцеві БЮТівці і поклали від БЮТу жертвам голодомору кошик квітів разом з учасниками акції.
Ліна Остапчук Показати IP 7 Вересня 2008 22:56
Інформація не коректна! Крім "НА" БУЛИ представники інших громадських організацій. Вони приєдналися пізніше. Інформацію варто перевіряти...
Ольга Ляснюк Показати IP 8 Вересня 2008 13:35
Тішить той факт, що учасників "Лесиного кадуба" на Волині знають усіх до одного в обличчя. І до цього часу я була упевнена, що пам'ять кожен вшановує так, як вважає за потрібне. Взагалі-то, "ЛК" мав на меті доєднатися до "33 хвилини" своїм, мистецьким заходом, в одну із субот (повідомлю читачів, що акція 6 вересня лише стартувала і триватиме до 22 листопада). Але якщо ми вже такі "погані", "безвідповідальні" (з переліку 10 організацій виокремлений лише "ЛК"), то знайдемо спосіб провести свою акцію (на ній не потрібно буде "відмічатися", махати символікою, переконуючи когось і себе у наявності свідомості) самотужки, ні до кого не доєднуючись. "Волинським новинам" окреме дякую за коректність, сподіваюся на їхню увагу до кожної "суботи пам'яті", а не лише до першої.
Звичайний лучанин Показати IP 8 Вересня 2008 14:48
Шкода що громадські організації не приєдналися до акції. Але - я особисто перший раз почув про акцію, нікого не бачив, не чув. Не знаю ні одного учасника громадської організаці (окрім Гузя бо на нього постійно женуть). Думаю що більшості лучан до.... всі громадські організації ..... Якось ближчими до народу треба бути. Нас треба зацікавлювати, а не відмічатися на акціях.
ANONIM ka Показати IP 8 Вересня 2008 16:26
А від "Нашої України" був цілий голова Луцької міської організації разом з представниками Партії... Цікаво, чого про це ніхто не згадав, що він представник політичної сили окрім заступника міського голови? Суть не в приналежності до організацій чи партій, суть в людяності
ГО Показати IP 8 Вересня 2008 16:32
«Той хто подав дану інформацію мабуть дуже любить «НА». І після прочитаного хочеться порадити Гузю і Ліні Остапчук, або не писати подібних інформацій, або проводити надалі подібні акції з улюбленими (підгузними)організаціями. Бо,здається, в тих, хто писав цю інфу щось із зором було, що не замітили представників інших ГО.
Олександр - ГО Показати IP 8 Вересня 2008 17:01
Вони точно були - представники інших організацій? Не вірю. І зовсім не тому, що позитивно ставлюсь до "НА" - навпаки, не сприймаю так само, як "Свободу". Доведіть, що з інших організацій були!
Лучанин до Олександра Показати IP 8 Вересня 2008 18:37
А при чому тут "Свобода"?
Ліна до ГО Показати IP 8 Вересня 2008 20:33
інформацію писала кореспондент,а не хтось із організаторів. І мені шкода, що вона не добачила інших організацій. До Олі Ляснюк - вашу ідею творчо провести цей захід ми лише підтримуємо! Я про це і якомусь кореспонденту розповіла під час акцій! Друзі, мені шкода, що журналісти хочуть із будь-чого зробити сенсацію. Це їхній хліб. Але давайте, хай це не сварить свідомих людей!
Автор Показати IP 9 Вересня 2008 12:21
Шановні обурені громадські організаці! На початок акції були лише пластуни на чолі із Ліною, заступник Богдана Шиби та начальник управління культури Юрій Войнаровський. Стурбована Ліна повідомила Пархомюку про відсутність громадських організацій, які були запрошені. Додам, що частини людей зявилася пізніше і зовсім не на початок акції. Про політичні партії не йшлося, а про громадські організації. Визнаю, що про пізніше прийшов не написала.
Автор Показати IP 9 Вересня 2008 12:25
Про заступника міського голови згадано, бо саме він сказав репліку про громадські організації і розподіл коштів. Шановні учасники дискусії, ніхто з вас не вказав присутніх інших громадських організацій, але політичні сили були вказані
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 10:17
Доречно сказано про розподіл фінансування, ГО активізуються відповідно до того, як на них реагують під час того ж розподілу. Постійно отримуючи такі кошти при розподілі Альянс і їм подібні мали б хоча б половину своїх членів привести в знак подяки. А коли інші всерівно нічого не отримують на толкові проекти тоді навіщо взагалі писати такі речі
Анонім Показати IP 21 Вересня 2008 10:10
А яку кількість грошей для громадських організацій виділили взагалі і між кими вони розподіляються і чи розподіляються взагалі ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus