USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громадських діячів Луцька хочуть переселити в одну будівлю

20 Січня 2015 16:27
Втілення в життя проекту створення єдиного центру для громадських організацій може коштувати 6 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 січня.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк повідомив про звернення обласного центру реабілітації інвалідів дитинства «Джерело життя», що орендує приміщення у Дошкільному навчальному закладі №20 по проспекту Соборності, 35а. Організація просить звільнити її від сплати за комунальні послуги. Раніше продовжили оренду приміщення за 1 гривню для центру до кінця 2015 року. Олег Гребенюк запевнив, що відповідно до плану розвитку дошкільної освіти реорганізація приміщення, яке використовує центр в групове приміщення для дітей ДНЗ, передбачена лише в 2016 році.

Відмовитися цьогоріч від звільнень громадських організацій від плати за комунпослуги запропонував член комісії, депутат міськради Юрій Корольчук. З його слів, таке звільнення потягне за собою низку звернень від інших громадських організацій. Він поцікавився, чи потребує дитячий садок приміщення, яке орендує центр «Джерело життя».
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що приміщення надали в оренду 12 років тому, коли садочки були недовантажені. Нині заклад - це приміщення потребує для розширення. У центрі реабілітації інвалідів дитинства, з його слів, займаються діти-візочники віком від 5 до 15 років.

Він повідомив, що планують створити єдиний центр для всіх громадських організацій міста у будівлі на вулиці Бенделіані. Там громадські активісти матимуть офіси та загальні приміщення для користування. Вирішити питання, на його думку, можна протягом 1-2 років. Ціна переселення громадських організацій в це приміщення площею 1,5 тисячі метрів квадратних, з його слів, становитиме 6 мільйонів гривень. Він повідомив, що на це у проекті міського бюджету на 2015 рік закладено мільйон гривень.

Члени комісії підтримали прохання обласного центру реабілітації інвалідів дитинства «Джерело життя» про звільнення від сплати за комунальні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
4567 Показати IP 20 Січня 2015 16:38
Ну і харі. Всіх мобілізувати і в АТО. Тоді і приміщення не буде потрібне
питання руба Показати IP 20 Січня 2015 16:51
Двоє молодих справа: ви підете захищати Батьківщину? Чи лише ляпати язиками і красти вмієте?
опа Показати IP 20 Січня 2015 16:57
на фото посередині "пан" А.Сосновський тільки і вміє, що язиком працювати. Нехай йде або на Рівненську, або в АТО.
економіст до опа Показати IP 20 Січня 2015 16:58
Він ще відкати не слабо хапати вміє)))
А чо Показати IP 20 Січня 2015 18:02
В фотошопі вже немає функції "повернути на кут"? Чи потрібно чиюсь голову зробити вище за всіх, тіпа я бАльшой началнік!
мама Показати IP 20 Січня 2015 19:42
Більшого цинізму, як відмовити цій організації вже й не придумаєш. Без підтримки держави, з міста - майже нічого, на одному ентузіазмі і взаємодопомозі - отак і виживаємо. Хто не знав біди, не зрозуміє ....Хто такий Корольчук? Чи знає він про візочників? Чи знає він про горе батьківське? Горе-депутат
Корольчук Показати IP 20 Січня 2015 19:47
Я як заможна людина буду допомогати організації "Джерело життя". Продам "Мерседес" і куплю нові візки, заплачу оренду, приїду до ваших дітей ...Каюся у своїх словах. Вкажіть рахунок, куди перерахувати гроші.
офіцер запасу Показати IP 20 Січня 2015 19:55
Буй, Козюра, Плісецький, Разумовський, Василевський, Григоренко, Поліщук, Бондаруки (2), Осіпов, Ткачук, Шиба, Сосновський... Продовжувати?! Всіх на передову! З цих хлопчаків можна сколотити "Чорну сотню" чи штрафну роту з гаслом "Ні кроку назад!". Міська рада і місто від цього не постраждає, а лише виграє. Ганну Кравчук – начальником пересувного лазарету, Комлик - мити нужник і пораненим судно підставляти, Сербу і Бунду - на перевязку. Вітчизну повинні всі захищати! Ткачука поставити начфіном роти, Григоренка - писарем. Шибу - командиром роти з виконанням обов’язків капелана (він дуже набожний), Василевського... розжалувати в єфрейтори. Не допускати до посад Осіпова, Романа Бондарука і Сосновського: все розкрадуть і продадуть сепаратистам.
Анонім Показати IP 21 Січня 2015 03:16
Рада , що цей центр є. Коли вони починали: сперечалась з основною мамою Ларисою/ прізвища не пам'ятаю/ , допомога не повинна бути такою, що виховуватиме діток споживачами, а в центрі в першу чергу буде всебічна ,по стану дитини, підготовка їх до життя.Цей центр це об'єднання мам, багато з яких залишились самі, чоловіки не витримують- ідуть з сім'ї- по спасінню своїх дітей. Це не просто колясочники- це ті дітки які не можуть обійтися без сторонньої допомоги, де є памперси і впісяні штанці.... і багато інших " прелєстєй" про які , фізично здорові люди навіть не догадуються. Можливо по інших громадських організаціях і є потреба перемістити їх в одне приміщення, але " Джерело життя" не чіпайте - це специфічна громадська організація , яка не на папері , яка багато років продовжує боротьбу за дітей, за те , коли не буде мами , кожна така дитина зможе вистояти в житті, не залишиться наодинці. Завітайте до них , посильно допоможіть , не будьте байдужими. Відношенням до старших , до інвалідів, / вибачте/ до тварин оцінюється здоров'я суспільства.Відношенням до членів цього центру - може бути мірилом нашого з вами морального здоров'я. Підтримайте їх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus