USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Громаду Луцька не скликатимуть аналізувати роботу медзакладів

30 Січня 2014 11:11
Громадських слухань з питань функціонування міських закладів охорони здоров’я не буде.

Депутати міськради учора, 29 січня, під час чергової 52 сесії не підтримали пропозицію скликати слухання.

Відповідне питання на розгляд депутатів вніс депутат Андрій Осіпов. Він нагадав, що минулої сесії міські поліклініки стали Центрами первинної медико-санітарної допомоги. На його думку, громада мала б висловити свою думку з цього приводу.

Депутати голосували тричі за проект цього рішення. Під час першого голосування рішення підтримали 9 депутатів, під час двох наступних спроб прихильників дещо побільшало – 10 обранців громади проголосувало «за». Але цієї кількості голосів не достатньо для прийняття рішення.

Натомість депутат Ганна Кравчук зазначила, що в місті можуть бути важливіші питання, які варто винести на громадські слухання. До прикладу, каже вона, варто було б винести питання про повернення кредитів ПАТ «Західінкомбанк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 30 Січня 2014 12:05
Дуже сумно.А для чого проводити громадські слухання по медичному обслуговуванні??? У нас і так все так "добре"! Краще послухати про повернення кредитів ПАТ Західпромбанку.А що заважає зробити одне і друге.Але хіба ж хочеться говорити про своє в медицині.Невже,Ви, Ганна Іванівна,всім задоволенa? Невже Вам не хочеться щоб медичні послуги здешивити за рахунок державних надходжень.Деж та,гарантована Конституціює,безкоштовна медична допомога?.За все плати!!!
аяяй Показати IP 30 Січня 2014 12:26
держава фінансує медичну галузь не так вже й погано ,от тільки біда що ті гроші розкрадаються чиновниками,тому до простих громадян вони не доходять,а для можновладців і їх родичів,кумів ,сватів медицина абсолютно безкоштовна ще й дороговартісне лікування дають за рахунок установи
Ваня Показати IP 30 Січня 2014 14:01
Безкоштовна всім депутатам., чиновникам. багачам.А ми дураки і так подохнемо,хто ж нам винен.Подивіться як бідує Сидор,головний лікар обласної лікарні. Він краде, аж гай шумить, цілий луцьк аптек його, ціла мережа. І не може бідолаха зупирнитися. Все перед ним кряче і скаче. А він ,як король походжає і рукою махає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus