USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – громадські слухання щодо ліквідації смороду

1 Серпня 2017 10:17
Міська рада звітуватиме про ситуацію стосовно ліквідації смороду, від якого потерпають мешканці Луцька. Громадські слухання стосовно питання локалізації неприємного запаху в місті відбудуться у Луцьку завтра, 2 серпня.

Про це нагадують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Так, у середу, 2 серпня, з ініціативи міської громади відбудуться громадські слухання «Звіт міської ради про зроблене для ліквідації смороду та можливої екологічної катастрофи, причиною якої є діяльність ТзОВ «Біопаливно-енергетична компанія» у Луцьку».

Початок о 18:00 в Будинку культури мікрорайону Вересневе (м. Луцьк, вул. Корольова, 10).

Нагадаємо, перший крок, який зробили заради вирішення проблеми поширення неприємного запаху містом - це була зупинка роботи заводу з виробництва біоетанолу. Після цього докладалися зусилля для того, щоб зупинити всі процеси хімічних реакцій. Як повідомлялося, на полях фільтрації Гнідавського цукрового заводу працюють спеціалісти Одеського інституту мікробіотехнології з метою побороти неприємний запах, який ще залишається біля полів фільтрації.

Наступним кроком має бути приєднання каналізації Вересневого до загальноміської системи. Так, міськрада планує до кінця серпня завершити будівництво фекальної каналізації у мікрорайоні Вересневе з метою недопущення потрапляння нечистот на поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу, щоб запобігти поширенню неприємного запаху у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
окана Показати IP 1 Серпня 2017 10:55
збирайтеся у Вересневому біля очистної ями біля столів з пивом від буфету "Швейк"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus