USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Цьогоріч громади Волині залучили на 1,2 млрд грн податкових платежів більше

8 Грудня 2023 06:16
За підсумками січня-листопада 2023 року до місцевих бюджетів Волині сплачено 8 млрд 636 млн грн податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума залучених територіальними громадами податків на 16,6% перевищує аналогічні надходження торік, повідомляє податкова Волині.

«До фактичних надходжень минулого року громади отримали плюс 1 мільярд 230 мільйонів гривень податкових платежів. Цей позитив цілком очікуваний, оскільки податкова служба ефективно взаємодіє з органами місцевої влади та представниками Держпраці у напрямку легалізації трудових відносин. Безперечно, що саме офіційне працевлаштування та держреєстрація підприємництва дозволяють громадам отримувати кошти для фінансування соціально-економічних програм і заходів оборонного характеру», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що період воєнного стану вимагає зразкової податкової дисципліни від кожного платника податків. Сумління бізнесу, якісне податкове адміністрування, конструктивний діалог і взаємодія з органами місцевого самоврядування дозволяють прогнозувати збереження позитиву у податкових надходженнях до бюджетів громад за підсумками фінансового року.

Читати ще: Платники податків Волині спрямували до бюджету понад 15,2 млрд гривень

Зі свого боку ДПС надає якісну консультаційну допомогу громадянам і представникам бізнесу щодо виконання податкових зобов’язань, пропонує дистанційний формат взаємодії з використанням сучасних інформаційних рішень.

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі – застосунок «Моя податкова». Це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus