USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

5 мільйонів на ремонт вулиці Кривий Вал у бюджеті немає

10 Січня 2017 10:51
Попри плани реконструювати вулицю Кривий Вал, що у Луцьку, за 5 мільйонів гривень, коштів на цей проект в бюджеті 2017 року не передбачили.

Про це йшлося під час спільного засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту та постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що в бюджеті на 2017 рік передбачено 19 мільйонів гривень на ремонт вулиць. Проте, цієї суми, зі слів Єлової, вистачить лише на декілька об’єктів. Зокрема, на ремонт тротуарів на проспектах Волі та Соборності та ще однієї-двох вулиць.

Враховуючи нестачу коштів, реконструювати проспект Волі та вулицю Кривий Вал цьогоріч не будуть.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, реконструкція центральної вулиці Лесі Українки за 8 мільйонів гривень наробила розголосу. Постало пимтання, чи доцільно 5 мільйонів витрачати на ремонт вулиці Кривий вал, а кошти, які залишаться – на прибудинкові території. Громадськість та депутатський корпус поставили під сумнів саму вартість робіт на вулиці та процедуру їх освоєння. Річ у тім, що, як з’ясувалося, кошторис із ремонту вулиці Лесі Українки розділили на кілька об’єктів. Таким чином вдалося уникнути тендерної процедури при закупівлі товарів та послуг. Загальна вартість робіт склала близько восьми мільйонів гривень.

Тоді пояснювали, що за таких умов сподівалися закінчити роботи до Дня Незалежності. Утім, якщо пригадати, у державне свято ремонт ще тривав, не завершений він пов­ністю і досі. Роботи згодилася виконувати компанія «Бетон Брук Сервіс», співзасновник якої – Андрій Разумовський, колишній депутат міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 10 Січня 2017 12:32
Ви ще павленку города скопайте, деб*ли
Юрій Показати IP 10 Січня 2017 12:40
Тобто маємо радіти з новини, що вул. Кривий Вал (находячись у центрі міста) давно вже потребує ремонту, у 2017р. не буде відремонтована???? Бо Інформаційне агентство Волинські Новини, "1000 разів" повідомляло, що реконструкція центральної вулиці Лесі Українки за 8 мільйонів гривень, наробила розголосу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus